21/27 anonim válasza:
Ez a kép valóban nagyon előnytelen. Sötét és túl közeli. Készíts egy másikat, amelyiken jobban látszol és azt linkeld be! [Ja és mosolyogj! :) ]
22/27 anonim válasza:
Igen, szép vagy. Szépek a szemeid, az ajkaid, az orrod is, egy szóval, szép arcod van, és a frizud is. De én is megnéznék még rólad más képet is.:)
23/27 anonim válasza:
Meg kell mondanom őszintén, hogy szerintem gyönyörű lány vagy. Abszolút 10/10.
24/27 anonim válasza:
Szép az arcod, nagyok a szemeid, arányosak a vonásaid. Viszont ez a kiritkított, nagyon tépett haj nem áll jól, azon majd kéne változtatni. És ha jól látom, van egy kis súlyfelesleged is. :)
25/27 anonim válasza:
nem vagy csúnya szerintem..de szép sem (számomra)! átlagos
26/27 anonim válasza:
Talán a valóságba más vagy egy kicsit mint a képen de a képen nem vagy valami szép :-#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!