Gáz felrakni egy szép fehérneműs képet facebookra?
Figyelt kérdés
:) Jó tudom hogy ez ilyen tizenötéves gondolkodás, de tegnap csináltam egy képet és tök jól sikerült, de nem profi modellkép, akkor nyilván nem lenne baj, hanem ilyen látszik hogy magamat fotózom kép. De tök szép. Gáz ilyet kitenni facebookra?:) Amúgy sosem rakok ki ilyen önmagamat fotózom képeket. 22L2012. dec. 11. 20:41
11/15 anonim válasza:
szerintem a fürdőruhás nem gáz, de a fehérneműs igen.. legalább annyira, mint smárolós képet feltölteni a pasiddal.. ezek már túl magándolgok ahhoz, hogy egy közösségi oldalon megoszd.. mi a francnak.. lehet, hogy dögös, de tényleg akarod, hogy a rokonaid, meg mindenki lássa? Küldd el annak privátban, akinek meg akarod mutatni, de ne több 100 ember számára .. nem tűnsz a kérdés+ leírás alapján idétlen libának, de ezzel azt keltheted..
12/15 anonim válasza:
A fehérnemű nem ugyanaz, mint a fürdőruha. Azt nézegesd te, meg a pasid, de ne az egész világ... fürdőruciban pózolni is elég ribis, egyébként. Egy dolog az, hogy szép tested van, és büszke vagy rá, de ha lazán mutogatod fűnek-fának, hiába szép, senki nem fogja értékelni. Ha még azért se kell erőlködniük, hogy meglessék a bugyidat, meg a melleidet, meg stb, akkor mit tiszteljenek benned? Egy igazi nő nem mutogatja magát.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy lotyó lennék. A többi választ köszönöm.
2012. dec. 13. 12:47
14/15 anonim válasza:
Épp ezért ne töltsd fel, mert ezt a reakciót váltaná ki!
15/15 anonim válasza:
Facebook helyett inkább küldd el nekem, ha már olyan jól sikerült.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!