Hibás Avon Eternal Love óra lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma érkezett meg a várva várt Eternal Love órám, és mikor be akartam kapcsolni, nem működött. A kis pöcökről leszedtem a műanyagot, beállítottam az időt és benyomtam, de nem indult el. A leírásában semmi nincs ami utalna arra, hogy valahogy máshogy kéne esetleg bekapcsolni. Valaki tudna segíteni? Szerintetek küldjem vissza vagy valami más módon kell "bekapcsolni"?
Válaszokat előre köszi!
2012. dec. 11. 18:51
1/1 anonim válasza:
nem maradt ki belőle véletlenül az elem?
Szólj minél előbb a tanácsadódnak, majd küld vissza, kicserélik, legalábbis nekem múltkor gond nélkül kicseréltek egy karkötőt, aminek nem volt jó a kapcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!