Lányok ti mit néztek meg először egy fiún?
Figyelt kérdés
Tudom h mindenkinek más de mi az amit fontosnak találtok2012. dec. 10. 22:00
11/22 anonim válasza:
A szemét,a mosolyát és az öltözködését :)
12/22 pingvin 963 válasza:
ha kék szemű akkor már nyerő :D
de az tényleg fontos hogy ápolt legyen. nem muszály vékonynak lennie de daginak se.
13/22 anonim válasza:
Először a szemét majd a testalkatát,öltözködését mosolyát ha van rá lehetőség a kezeit,lábméretét!:D
14/22 anonim válasza:
Lányok! A kézénél magát a kézfejet értitek vagy a karját egy srácnak?
15/22 anonim válasza:
Személy szerint a kézfejét,ujjait,körmeit ésrtem kéz alatt.A karja nem érdekel(sem az izmai)
16/22 anonim válasza:
arc,szem:) nem fontos hogy nagyon kigyúrt,hibátlan ember legyen,mert én elve nem csak a külsőt nézem.
17/22 anonim válasza:
A szemét, ha szép akkor jó, jól öltözködő, jól ápolt
18/22 anonim válasza:
Az arcát és a haját. Nekem ez a kettő a legfontosabb. Aztán úgy egybe az egészet. Nekem nem kell "tökéletes" szépség, csak legyen benne valami, ami megfog, valami egyedi és különleges. Ha emellett mondjuk kancsal, vagy csálék a fogai, hát istenem, azok. Nálam nem ez dönti el a dolgokat.
19/22 anonim válasza:
"lábméretét!"
?? ez miért fontos?? menyinek kéne lenni????
20/22 Doruss válasza:
A szemét, és úgy általában a stílusát (öltözködés kapcsán), ami rengeteget elárul egy emberről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!