Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehet edzés segítségéve...

Hogyan lehet edzés segítségével elérni, hogy a combom ne legyen kettéosztva?

Figyelt kérdés

Elég hülyén van megfogalmazva, de mellékeltem képet, mit lehet csinálni, hogy ne legyen ilyen a lábam? Főleg akkor látszik, ha állok vagy ha keresztbe teszem, de akkor is ha simán ülök. Mit lehet csinálni, milyen mozgás forma kell, hogy eltűnjön? Nagyon idegesít, hog ilyen!!

[link]

Remélem érthető, hogy miről beszélek.

2009. aug. 21. 01:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát én akkor se vágom miről beszélsz. Szerintem ezért nem is kapsz senkitől választ! ,,kettosztva" Pff. Nem vágom tényleg.
2009. aug. 21. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Sőt! Minél inkább gyúrsz rá, annál inkább kiemeled az izmok tónusait, és az okozza ezt a "kettéosztott" hatást.
2009. aug. 21. 19:11
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Szerintem nem az edzéstől leeht, nézd meg Rubint Réka lábát.. ő izmos, de mégsem ilyen csúnya...

[link]

Nekem szinte pont ilyen:

[link]

És ilyet szeretnék:

[link]

2009. aug. 21. 19:24
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

az első link...

2009. aug. 21. 19:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én inkább örülnék h. ilyen, mert az azt mutatja, h. nem csak csont és zsír van rajtad. Amúgy Rubint Rékáé is olyan, csak a linkelt képen nem látszik a fény miatt, de ha jobban megfigyeled, nála is észrevehető.
2009. aug. 21. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Sztem meg szépen néz ki ha látszik hogy ott izmos a lábad, az egy olyan ívet ad neki, az én combomon csak kevéssé látszik inkább a lábszáramon de az csak annyi hogy izmos az jól néz ki, addig amíg nem oylan a lábad mint egy futónak mert azok durvák :D.
2009. aug. 22. 20:48
 7/7 anonim válasza:
a fényképem azért olyan a lábuk mert meg van csinálva photoshoppal.én is igy megszoktam csinálni..szoval nem hiszem h elérheted az ilyen combot..
2010. ápr. 25. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!