Hogyan lehet edzés segítségével elérni, hogy a combom ne legyen kettéosztva?
Figyelt kérdés
Elég hülyén van megfogalmazva, de mellékeltem képet, mit lehet csinálni, hogy ne legyen ilyen a lábam? Főleg akkor látszik, ha állok vagy ha keresztbe teszem, de akkor is ha simán ülök. Mit lehet csinálni, milyen mozgás forma kell, hogy eltűnjön? Nagyon idegesít, hog ilyen!!
Remélem érthető, hogy miről beszélek.
2009. aug. 21. 01:24
1/7 anonim válasza:
Hát én akkor se vágom miről beszélsz. Szerintem ezért nem is kapsz senkitől választ! ,,kettosztva" Pff. Nem vágom tényleg.
2/7 anonim válasza:
Sehogy. Sőt! Minél inkább gyúrsz rá, annál inkább kiemeled az izmok tónusait, és az okozza ezt a "kettéosztott" hatást.
3/7 A kérdező kommentje:
2009. aug. 21. 19:24
5/7 anonim válasza:
Én inkább örülnék h. ilyen, mert az azt mutatja, h. nem csak csont és zsír van rajtad. Amúgy Rubint Rékáé is olyan, csak a linkelt képen nem látszik a fény miatt, de ha jobban megfigyeled, nála is észrevehető.
6/7 anonim válasza:
Sztem meg szépen néz ki ha látszik hogy ott izmos a lábad, az egy olyan ívet ad neki, az én combomon csak kevéssé látszik inkább a lábszáramon de az csak annyi hogy izmos az jól néz ki, addig amíg nem oylan a lábad mint egy futónak mert azok durvák :D.
7/7 anonim válasza:
a fényképem azért olyan a lábuk mert meg van csinálva photoshoppal.én is igy megszoktam csinálni..szoval nem hiszem h elérheted az ilyen combot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!