Írnátok igazán tartós parfümöket?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 14:57
1/11 anonim válasza:
Ha igazán finomat és tartós illatot akarsz venni, vegyél francia parfűmöt. A parfűmoldalakon találsz több félét. Én is most vettem egy ANAIS ANAIS-t /Cacharel/ és mivel tesztert vettem, kétezer forinttal olcsóbb is volt. A teszter azt jelenti, hogya parfűm valódi, de a csomagolása egyszeű kartondoboz. Ilyent ajándékba éppen ezért nem, csak magadnak vehetsz.
2/11 anonim válasza:
A régi Avonos Far Away.
És Nami Campbell parfümök
3/11 anonim válasza:
Gucci II. nemcsak, hogy jó az illata, de sokáig is érződik.
5/11 anonim válasza:
escada...de lehetőleg ne a piacról szerezd be.
6/11 anonim válasza:
kate moss velvet hour
nagyon finom illata van, és ha reggel 7kor suliba indulás előtt fújok magamra vagy 2 fújást, még este 6kor is érzem magamon :)
8/11 anonim válasza:
Versage Crystal Noir!Isteni!Mindenki irigyli,mindenki venni akar amint megérzi rajtam!
9/11 anonim válasza:
United colors of benetton, nagyon kellemes és tartós illata mellett, igazán csinos üvegben kapható: [link]
10/11 anonim válasza:
Mint ahogy előttem írta valaki, pink sugar.Reggel befújod magad és este is lehet érezni. Viszont arra figyelj, hogy ne fúj sokat magadra a pink sugarból(mondjuk mer úgy gondolod,akkor még tartósabb lesz)mert
csak kellemetlen, tömény cukor szagod lesz és nem az a finom vattacukor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!