Mit gondoltok erről a szájról?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság... :) 18/L2009. aug. 19. 20:14
11/28 anonim válasza:
Teljesen átlagos szád van,olyan semmilyen.Ilyen közelről bárkinek teltebbek az ajkai (bár a tied még messze van az érzékitől).Aki szereti az átlagosat,annak bejön,aki a gyönyörűre bukik,akkor arra még gyúrni kell.28/F
12/28 anonim válasza:
Hogy lehet ajakra gyúrni, elmondod? :D
13/28 A kérdező kommentje:
Teljesen normális távolságból készült a kép, csak kivágtam a számat.
2009. aug. 19. 20:50
14/28 A kérdező kommentje:
20:50-os: talán a sz*pásra gondolt... :D
2009. aug. 19. 20:51
15/28 anonim válasza:
20.46-os miért milyen az érzéki száj? csak a 2 összetapadt pióca lehet szép? szerintem szép a szád íve neked legalább van és nem összemosodott inplantátumos tkacsacsőr és a fogaid is nagyon szép fehérek
17/L
16/28 anonim válasza:
például plasztika,egy ügyes kontúr, vagy profi sminkes.alig telt ez a száj,ráadásul a felső ajak horror.dehát vakok közt a félszemű...Nem bántásképp mondom,ne úgy vedd,véleményt kérdeztél.Nekem magasak az elvárásaim,aki nem dobja hanyatt magát az átlagtól.
17/28 A kérdező kommentje:
Természetesen köszönöm az építő jellegű kritikát is, de a természetesség híve vagyok! És persze nem akartam se kontúrt, semmi mást rakni a számra, ahogy már említettem is, csak Labello van rajta, épp ezért, hogy a valóságot lássák.
2009. aug. 19. 21:01
18/28 anonim válasza:
Majd ha ilyen ajkaid lesznek,akkor linkelgess.
És amikor érzéki,telt szájról beszélünk,akkor nem a kacsaszájról beszélünk,és nem szopósszájról.
Tudom szar hallani,hogy nincs szép szád,hisz nem ezt vártad:) Dehát senki sem lehet tökéletes.
19/28 anonim válasza:
21.01
Azért ne kavard már a 2 szájat, az a csaj mióta magyar származású?
és nem ez a legszebb száj amit linkeltél. volt jobb^^
20/28 A kérdező kommentje:
Már elnézést, ez már elfajult vitába, pedig én egy rossz szót se szóltam, sőt, megköszöntem a kritikádat! Majd akkor küldözgess nekem linkeket, ha azt kérdezem, milyenné kéne operáltatni a számat... Tudom, szar hallani, hogy nem vagyok kíváncsi a véleményedre, de hát senki sem lehet tökéletes... ;)
2009. aug. 19. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!