Ciki a turi?

Figyelt kérdés

Voltál már turkálóban?

Élmények...

2009. aug. 19. 16:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

voltam biza!!!

és nme ciki,nem elrongyolódott ,agyon használt cuccok vannak ott ( a minőségi turikban),hanem gyakorta új cuccok(még a ímke is rajta van ), és sokkal olcsóbbak mint a rendes boltok

márkásakat is lehet ott venni

10.000 ft-ból úgy fel tudsz öltözködni, hogy csak na

na de ezt neked kell megállapítanod,térj be egy vásárlás alkalmával

és ne félj senki nem fog megszzólni :)

2009. aug. 19. 16:30
 2/14 anonim válasza:
96%
Én egy új, márkás angol gatyát vettem a turiban nagyon olcsón. Senki nem mondaná meg, hogy az onnan van :D
2009. aug. 19. 16:33
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Én is járok turiba...jó dolgokat találok.. :)

Igazából csak kíváncsi vagyok mások véleményére.

2009. aug. 19. 16:34
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha Te cikinek tartod , akkor igen.Ha nem, nem.Ha cikinek tartod,akkor ne menj oda.Ennyi.Szerintem egyáltalán nem "ciki".
2009. aug. 19. 16:35
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Dehogy ciki!

A legjobb felsőim a turiból vannak + múltkor vettem egy olyan nyári egyberuhát, hogy csak na...

A barátomnak is van onnan egy csomó márkás pólója, pedig ő megtehetné, hogy újjonnan vegye őket, mert elég jól el van eresztve anyagilag, mégse teszi, inkább többet vesz kevesebb pénzért, és szerintem jól teszi.

Manapság már nem csak ócska ruhákat lehet találni a turiban, sőt! (pl. Háda angol turi) Néhányon még tényleg a címke is rajta van.

2009. aug. 19. 16:38
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

én anyukámmal mostanában egyre gyakrabban járok angol használtruha turikba. (háda kft habár ez itt nem a reklám helye)

olyan márkás, kifogásolhatatlan állapotú ruhákat fogunk ki rendszeresen, hogy én azóta rajongója lettem. atmosphere, next, marks ans spencer,zara, h&m, csupa olyan márkák amit egyébként bitosan nem tudnék megfizetni. nem tartom cikinek, szívesen járok oda, de azért mondjuk a baráti társaságban nem hangoztatom. perzse ha megkérdi abarátnőm hogy ez az új szupi felsőd honnan van, elmondom. de mondjuk a barátomnak azt hiszem nem mondanám el

2009. aug. 19. 16:41
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
ÁÁÁ dehogy is! Én is hetente elnézek turkálóba, az eddigi legtutibb fekete, márkás csőnadrágomat onnan vettem...vagy pl. atomic citten egész ruhát...denim farmert, umbró kabátot...és ezt mind kb 2-3000 forintból!
2009. aug. 19. 17:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Túrni tavaly óta sikkes;)Még a sztárok is túrnak:)Én is túrok,gyönyörű vintage cuccokat lehet kapni,az idén nagyon divatos:)
2009. aug. 20. 00:06
 9/14 anonim ***** válasza:
én nem nagyon járkálok turikba, nem azért mert ciki (szerintem egyáltalán nem ciki) csak nem nagyon veszek ruhákat, de már szeretnék elmenni egybe, mert jó cuccok is vannak ott
2009. aug. 20. 10:25
 10/14 anonim ***** válasza:
36%
Ne higgyétek el, hogy mind új ami be van címkézve. Két perc alatt be lehet címkézni bármilyen használt ruhát. ( Tudom, ruhákkal dolgozok.) Attól függetlenül nincs semmi baj a turikkal, tényleg ki lehet fogni jó cuccokat. Ami nincs agyonhasználva azzal nincs is baj, ki kell mosni és kész.
2009. aug. 20. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!