Ciki a turi?
Voltál már turkálóban?
Élmények...
voltam biza!!!
és nme ciki,nem elrongyolódott ,agyon használt cuccok vannak ott ( a minőségi turikban),hanem gyakorta új cuccok(még a ímke is rajta van ), és sokkal olcsóbbak mint a rendes boltok
márkásakat is lehet ott venni
10.000 ft-ból úgy fel tudsz öltözködni, hogy csak na
na de ezt neked kell megállapítanod,térj be egy vásárlás alkalmával
és ne félj senki nem fog megszzólni :)
Köszi a választ!
Én is járok turiba...jó dolgokat találok.. :)
Igazából csak kíváncsi vagyok mások véleményére.
Dehogy ciki!
A legjobb felsőim a turiból vannak + múltkor vettem egy olyan nyári egyberuhát, hogy csak na...
A barátomnak is van onnan egy csomó márkás pólója, pedig ő megtehetné, hogy újjonnan vegye őket, mert elég jól el van eresztve anyagilag, mégse teszi, inkább többet vesz kevesebb pénzért, és szerintem jól teszi.
Manapság már nem csak ócska ruhákat lehet találni a turiban, sőt! (pl. Háda angol turi) Néhányon még tényleg a címke is rajta van.
én anyukámmal mostanában egyre gyakrabban járok angol használtruha turikba. (háda kft habár ez itt nem a reklám helye)
olyan márkás, kifogásolhatatlan állapotú ruhákat fogunk ki rendszeresen, hogy én azóta rajongója lettem. atmosphere, next, marks ans spencer,zara, h&m, csupa olyan márkák amit egyébként bitosan nem tudnék megfizetni. nem tartom cikinek, szívesen járok oda, de azért mondjuk a baráti társaságban nem hangoztatom. perzse ha megkérdi abarátnőm hogy ez az új szupi felsőd honnan van, elmondom. de mondjuk a barátomnak azt hiszem nem mondanám el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!