1/23 anonim válasza:
nem mindegy hogy oszlik el, de 55-ig simán
2/23 anonim válasza:
60-65-vel is nézhetsz jól ki simán.Nem csak ettől függ.
3/23 anonim válasza:
Szerintem is kb 55ig. De azért ez alkati kérdés is. Van egy barátnőm, 170 és 62 kg. Elég karcsú, csak nehéz csontozatú, és nagyok a mellei.
Az elsőnek is igaza van egyébként. Fontos az eloszlás is.
4/23 anonim válasza:
Nem ettol fugg....en 165 vagyok 56 kilosan es van rajtam felesleg
5/23 anonim válasza:
164cm vagyok, kb. 54 kg, és elég vékony vagyok, inkább izmos. Szóval neked olyan 60 kg-ig még egész biztosan okés lehet.
6/23 anonim válasza:
Én 168 centivel 62-63 kg vagyok, de van, hogy felugrik 65-re is, ha kicsit nem figyelek oda, de én nem tartom magam túlsúlyosnak. Tényleg az eloszláson múlik egyébként, mert nekem spec. lapos hasam van, amit felszedek, inkább combra vagy mellre megy... Szóval én pl. nem vagyok modellalkat, de biztatásként mondom, hogy erre soha nem volt panasz, sőőőt...:)
7/23 málnáseper válasza:
Egy 65 ig simán felmehetsz de az ideális az kb 60 körül van :)
10/23 anonim válasza:
miért, te hány kiló vagy? ismerek egy lányt aki tiszta izom, maratonokat fut, 171 magas és 49 kg... ennyit erről.. neked hogy néz ki a hasad? és a feneked? combod? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!