Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki lyukasztattam a fülem és...

Littleke kérdése:

Ki lyukasztattam a fülem és feldagadt!? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
ki lett lyukasztva a fülem a porcba és 1,5 hónapjára rá kicseréltem a fülbevalót ezüstre. Másnap azaz ma szrevette ,hogy kifolyt belüle valami trutyi valószínű genny és feldagadt a lyuk körül a fülem.mit csináljak hogy szedjem ki belőle a gennyet vagy mivel kenjem?
2012. dec. 5. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is hadd gratuláljak.:) Másfél hónap nagyon kevés idő, még egyáltalán nem kellett volna hozzányúlnod. Van, akinek a helix fél évig gyógyul.. Ezek fényében lehet, hogy úgy elcseszted, hogy hagynod kell majd begyógyulni.

Nos, miután letudtam a kötelező hegyi beszédet:D, azt tudom javasolni, hogy főzz kamillateát, várd meg míg kihűl, és azzal borogasd napi 2x-3x, bár gondolom nem árt neki, ha többször is...

2012. dec. 5. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
fertőtlenítsd le, és hagyd békén. én saját magamnak szúrtam és beletettem bizsu fülbevalót, mint kiderült nem bírja az én fülem és ugyanúgy feldagadt mint neked:) 1 héten belül elmúlik, csak hagyd békén.
2012. dec. 5. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
én a sima lyukasztott fülembe cseréltem ki két hét elteltével, és nekem is feldagadt és folyton jött ki belőle valami, gyorsan lefertőtlenítettem és visszaraktam az eredetit,másnap már szinte semmi baja nem volt
2012. dec. 5. 18:49
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi:) sajnos visszarakni nemtudtam a fülit,de lement a dagadás :)
2012. dec. 26. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!