Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kinek szebb a szeme, az arca...

Kinek szebb a szeme, az arca vagy bármilye?

Figyelt kérdés

A lánynak vagy B lánynak tetszik jobban az arca, a szeme, a haja vagy bármi? csak kép részleteket linkelek

A/

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

B/

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. dec. 4. 19:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
a 2.-nak tetszik a teste, az elsőtől sötétben megijednék.
2012. dec. 5. 14:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem se "jujuka" se "cicahajasbaba,cicaszepszemu,cicaszemarcu" nem szép.De azért kösz,hogy feldobtátok a napomat ilyen hülyeségekkel :D
2012. dec. 5. 15:02
 13/19 A kérdező kommentje:
nem azért vannak kivágva mert nem szépek, vagy valami, hanem azért, mert azt hiszi a rendszer, hogy másokról engedély nélkül töltünk fel fotókat és akkor törli a rendszer egyből a kérdést, csak így engedi ki
2012. dec. 5. 22:31
 14/19 A kérdező kommentje:
szal sajna külön kell kommentelni a szájat a hajat, a szemeket stb
2012. dec. 5. 22:31
 15/19 anonim ***** válasza:
72%
mindkettő undoritó neharagudjatok....
2012. dec. 15. 11:48
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

Az összes kép közül ez a legszebb [link]

de egyébként nem választok, mert nem tudom eldönteni, hogy megyik a randább. Itt most nem rátok gondolok hanem magára a "stílusra" amit képveseltek... már ha ezt stílusnak lehet nevezni. Azok a tussal túlhúzott szemek, minden csak nem szép, a göncöket meg inkább nem is kommentálom.

2012. dec. 15. 12:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Mindkettő olyan ronda hogy az anyjuk háttal szoptatta őket
2012. dec. 29. 08:20
 18/19 anonim ***** válasza:
A b esetleg szódával elmegy.
2013. szept. 21. 18:06
 19/19 anonim ***** válasza:
nem lett volna egyszerűbb egészben elküldeni a képet? am szerintem ugyanolyan mind a 2..semmilyen..és nagyon erőltetett ez a stílus..lehet,hogy valakinek jól áll de nekik nem...ez az én véleményem.
2013. okt. 27. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!