Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sok hajam van mit csináljak...

Sok hajam van mit csináljak hogy lelapuljon a hajam és kevesebb legyen?

Figyelt kérdés
A legtöbb embernek a fejére rálapul a haja. nekem meg ott eggyáltalán nem és sajna túl dús sok hajam van....
2009. aug. 19. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha túl dús,esetleg egy tépett frizura segíthet:) De nyugodtan kikérheted egy fodrász véleményét is,azért ő jobban tudja,mi segíthet neked
2009. aug. 19. 11:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Vágasd át. A fodrász meg tudja csinálni, hogy kevesebbnek tűnjön a hajad.
2009. aug. 19. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg kell ritkitattni.
2009. aug. 19. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Ritkíttasd meg és vasald
2009. aug. 19. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Valamikor segít a vágás, de nem mindig.

Ritkíttasd, és használj valamilyen terméket. Kérd ki egy mesterfodrász véleményét.( Ha göndör hajad van, vegyél göndörítőt, így sokkal jobb lesz, maradhat úgy a hajad, hogy nem lapul le. )

(Megjegyzés:Azok a termékek meg, amiket leveszel a polcról, nem ugyanazok, mint amikre teljesen ugyanaz van ráírva és a fordrászok használják leginkább!)

Én az ebay-ről szoktam rendelni.

2009. aug. 19. 20:56
 6/7 anonim válasza:
adj belőle nekem!! :)))) úgyis kevés van... viccen kívül, sztem is ritkíttasd meg
2009. aug. 21. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajna nekem is ugyanez a problémám, de kiába vágattam tépettre, ahogy nő, úgy sűrűsödik is a tövénél. Ha pl. copfba fogom, akkor ha a tarkómnál van a copf elég tűrhető a hajam mennyisége, ha viszont a fejtetőnél fogom össze, akkor ismét iszonyat sok, franciacsatot oda nem is tudok berakni, mert kipattan. Ráadásul a tépett hajakat kiválóan el lehet feküdni, úgy hogy én most készülök visszanöveszteni. A vasalás tényleg segít (próbálom csak a tövénél, a hajvégeket körkefével szárítom be, az nem roncsolja annyira), a wax is segít valamennyit, de a legjobb ha fodrász szárítja be, akkor majdnem 1 hétig jó is marad a hajam.
2009. aug. 31. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!