Szerintetek? (tetoválás)
A pentagramos-farkasos tetoválásról mi a véleményetek?
Kicsit hasonlóra gondoltam, de nem ugyanerre: [link]
Nekem mind a farkas, mind a pentagram jelentést hordoz, de nem szeretnék két tetoválást, így jött az ötlet, hogy egyben. Vélemény?
Nem lenne nagy, de kb. hány cm-re és hova ajánljátok? Lapockára, nyakra, hasra nem szeretném.
Én nem vagyok oda a tucat tetoválásokért. Az ehhez hasonló tetkót minden 10-dik ember testén láthatod.
De ha neked ez tetszik, akkor rajta.. csináltasd meg. Ne mások véleménye érdekeljen.
Számomra ijesztő. De hát ez csak egy vélemény.
Nem vagyok oda a kisnyuszikat meg cicatappancsokat meg kislepkéket ábrázoló tetoválásokért sem, de ez a pentagram nekem a másik véglet. Nekem ezek a misztikus dolgok nem jönnek be. De neked nyilván bejön, a lelkivilágodat tükrözi, hiába mondanak vadidegenek véleményt, számít az?
De ha már mindenképpen egy ilyen szimbólumot szeretnél magadra varratni, akkor alkar belső része, csukló belső oldala megfelelő hely lehet. (de azért gondolj a munkádra is, nehogy gond legyen belőle) A méretet nem tudom megmondani, nem tudom mekkora vagy. :) Ezt majd a tetkóssal megbeszélitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!