Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fáj ha magamnak lyukasztom ki...

Fáj ha magamnak lyukasztom ki a fülem? Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

2012. dec. 3. 20:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok úgyhogy nekem egyenlőre elég a fülemen :D de már most többet akarok a fülemree xd
2012. dec. 8. 23:07
 12/13 anonim válasza:
Èn 13 vagyok. Van már egy-egy lyuk a fülemben, de szeretnék még egyet a balba. Én is magamnak akarom kilyukasztani :D Hogyha lejegelem meg lealkoholozom a fülem, nem fog begyulladni? Már próbáltam tûvel, de csak kb. A negyedéig, feléig ment be a fülemnek, csak akkor úgy csináltam, hogy nem egy gyors mozdulattal, hanem csak "szúrogattam". Egy gyors mozdulattal kellene? Vagy kèrjem meg a baràtnőmet? Mert ő is szeretne... Nagyon fàj/ vèrzik? Ügyes vagy kèrdező :)!
2013. jún. 24. 18:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Fél évvel ezelőtt februárig a két alap lyuk volt meg a fülemben aztán születésnapomra megengedték hogy átszúrják nekem barátnőim a füleimet. A balba még kettőt, a jobba pedig egyet. Mivel a balba többet akartam azzal kezdtük. Lefertőtlenítettük a tűt, a fülbevalót, a fülemet és bejelöltük a pontot ahova akartam a lukat. Féltem, borzasztóan. 10 percig jegeltük, citromot tettünk mögé hogy a sava fertőtlenítse és hogy kitámassza a fülem. Sokat sikítottam fel is van véve videóra.(Visszanézve nagyon vicces.:D) Aztán jött a pillanat hogy szúrta a barátnőm rosszabbra számítottam.. De ahogy belerakta a fülbevalót, összemosódott előttem a kép csak egy nagy fehérség volt magam előtt. Mondtam a többieknek hogy kezdek homályosan látni. Eddig vannak meg az emlékeim utána elvileg még beszéltem hozzájuk aztán elkezdett rángatózni a kezem és fent akadtak a szemeim majd végül leestem a székről és sokkosan keltem fel. Úgy döntöttünk hogy nem folytatjuk a maradék 2 lukat biztonság esetére de én pár napja elő rukkoltam vele hogy na akkor fejezzük be az én bal fülemet. A legjobb fiú barátom bevállalta. Lejegeltük ugyanúgy átszúrta csak persze túl hamar kihúzta így keskeny lett a lyuk és nem ment át a fülbevaló újra átakarta akkor sem ment és megint kezdtem rosszul lenni mint az előző szúrásnál. Mondtam nekik, hogy hagyjuk. Persze anyukám nem engedte hogy egy piros, üres lukkal mászkáljak. Ő átszúrta nekem újra minden jegelés nélkül csak belepöckölt 2-t a fülembe és már szúrta a tűt. Benne hagyta 1 percig hogy ne szűküljön megint össze. Majd kihúzta és dugta be a fülbevalót. Kicsit kellemetlen volt, de túlélhető. Majd hallottam hogy szakad valami. Ránéztem anyura és annyi jött ki a számon hogy hallottam hogy elszakad a fülem. Ő csak megnézte és annyi jött ki a száján hogy hoppá. Majd közölte, hogy a fülbevalót bedugta a szúrt lukon de hátul már nem ott jött ki. De mint látjátok túléltem, szóval ha ezt ki lehetett bírni akkor mindenki más túl tudja majd élni az otthoni fülszúrást.:D
2013. júl. 20. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!