11/19 A kérdező kommentje:
Én se vagyok olyan természetellenes, mint ahogy azt az egyik kommentelő hiszi, én se vagyok ilyen megrögzött, hogy az egész testemen egy szőrszál sincs, csak a hónaljon ciki szerintem, meg a lábon ha nagyon látszik.
2012. dec. 5. 15:08
12/19 anonim válasza:
Hát igen a mai világba elég ciki! főleg egy lánynak!
13/19 anonim válasza:
Szerintem nem ciki -- gondolj csak bele, a szüleidet sem nevezned tisztätalannak, esetleg "igenytelennek" csak azert, mert az ö idejükben ez meg nem volt divat es az emberek sokkal normälisabban gondolkodtak a sajät testükröl. Mostanäban egyebkent ujra divat a termeszetesseg.
14/19 anonim válasza:
Szerintem a mai világban nagyon sok olyan dolog ciki,ami nemis.Én borotválom mondjuk..és az,hogy ha borotválja valaki attol még természetes marad...nem olyan dolgo mint a plasztika,amugy szerintem kicsit undi:S
15/19 valo sam válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt szerintem az a szép ha szőrös. Természetes. Ne hagyd, hogy mások modják meg, mi a jó neked.
16/19 anonim válasza:
Szerintem ciki, es en is biztos meglepodnek ha talalkoznek olyan lannyal aki nem borotvalja.
Amugy nem lehet hogy a csaj szegeny csaladbol van?
Lehet hogy nincs penzuk alap dolgokra vagy a szulei nem engedik neki hogy borotvalja/nem mondjak neki.
17/19 anonim válasza:
Dehogy ciki, mit beszéltek itt! Fiunak meg plane nem az. Ferfiak kezdenek elnoiesedni egyre jobban...
18/19 anonim válasza:
Engem nem zavar az eggyik osztálytárs nőm orán majóban szokott lenni és mindíg a haját köti.Én meg nézem a honalját mert eggy kicsit szörös neki engem tökre izgat persze ha nem túl nagy.
19/19 anonim válasza:
És szerintetek az is ciki, ha csak erősen borostásodik, de nem nő meg hosszúra? (de azért feltűnő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!