Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek egy hosszú hajra...

Szerintetek egy hosszú hajra mennyi szőkítőport vegyek?

Figyelt kérdés
[link] kb ilyen hosszú hajam van:)

2012. dec. 2. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp nagyot vegyél, 400-500 grammos szokott lenni, az bőven elég lesz, de úgyis kell majd később is a hajtövekre.
2012. dec. 2. 15:07
 2/8 A kérdező kommentje:
értem rendben köszi:) és az kb mennyibe kerül?
2012. dec. 2. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:

nagy adagot vegyél, hogy biztosra fedje. Kell a tökéletes szőkítéshez.

A hajszíned sem mindegy. Ha középszőke vagy maximum, akkor 6%-os hidrogén-peroxid kell hozzá.

ha sötétszőke-világosbarna, akkor 9%-os,

ha középbarna-sötétbarna, akkor 12%-os kell. Ezt csak azért írtam, mert nem adtál infót a hajszínről (ha tudod, akkor bocsi ;)).

Az ára nem sok párszáz Ft, bár én mostanában nem szőkítettem, de olcsó. A Kallosnál van jobb minőségű is, olyat vegyél.

2012. dec. 2. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak árak, kb ennyi fodrászkellékesben is.

2012. dec. 2. 17:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem köszi már megvettem. és hogy fessem be?:\ az igaz h a fejbőrhöz nem szabad érnie. meg hogy nem mindegy mennyit teszek az edénybe?:\
2012. dec. 3. 13:19
 6/8 A kérdező kommentje:
sárgítja a hajat? -> decolor rivitet vettem és ha befestem az egész hajam vele akkor nem lesz tőle sárga?
2012. dec. 3. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Megfelelő arányban kell keverni az oxival, rá van írva biztosan az arány. 1:2 talán...?

Egyáltalán milyen színű a hajad és milyen szín a cél? A fejbőrhöz hozzáérhet, hozzá is fog különben hogy festenéd be a hajtöveket? És eléggé csípni szokott, főleg ha 12%-os az oxi.

Lehet hogy sárga lesz a hajad a végén, ezért is kell utána festeni.

2012. dec. 3. 13:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát világosszőke de a hajfesték sose fogja befogni olyanra amilyenre szeretném.Azért kérdeztem hogy hozzáérhet-e mert a barátnőm mondta hogy neki a fodrász barátnője úgy festette be neki és mondta hogy nem érhet a fejbőrhöz. 9%os az oxid. De már mindegy:) hétvégén megyek fodrászhoz ha minden igaz és akkor ő megcsinálja
2012. dec. 3. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!