Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyi ideig tart a barnítókré...

Mennyi ideig tart a barnítókrém hatása?

Figyelt kérdés

Tegnap felkenettem az egész testemre barnítókrémet, először nem is tűnt olyan rossznak, de alaposabban szemügyrevéve találtam pár foltot... :S Már 4x megfürödtem, bőrradíroztam, stb de még mindig undorítónak érzem magam: a jellegzetes szag még mindig megvan, maga a krém pedig folyamatosan jön le rólam. Rossz érzés tiszta ruhába is bújnom.

Mennyi ideig lesz ez így? Mikorra kopik le? 1 hét? Péntekre muszáj lenne, hogy eltűnjön. Foltosan fog lejönni? Jaj, kérlek nyugtassatok meg! Tudom, hogy az én hibám, stb, megtanultam a leckét.

Köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 1. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyáron próbáltam ki először a barnítókrémet, és nekem a dobozára ráírták, hogy 2-3 nap (ha jól emlékszem). Gondolom a tieden is rajta van.
2012. dec. 1. 23:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Kozmetikus csinálta, azt mondta, hogy 7-10 nap... Reménykedem, hogy nem lesz ennyi. Bár egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nem foltosan jön le. :S
2012. dec. 2. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja, értem, akkor valószínűleg csak ki kell majd böjtölni azt a 7-10 napot valahogyan, de azért az nem olyan sok idő :) Főleg most télen, amikor szinte mindenedet takarja a ruha.

Azért kicsit keresgéltem a neten, és ezt találtam, hátha segít:

"Már a második versenynél is róbálkoztunk az arclemosó/vagy sminklemosó kendővel, teszkóban egész jó áron van, bár így sem olcsó amúgy, de akkor még nem jöttem rá, hogyan hatásos igazán. Végül is az a lényeg, hogy megfogod a kendőt és jó erősen rányomva egy csíkban húzod végig mondjuk a karodon, vagy a lábad egy darabján. De nem csak úgy lazán törölgetni, hanem k****ra rá kell nyomni, mintha koszt vakarnál le magadról. Ezután már érdemes tusolni dörzsiszivaccsal, abból is lesz egy pár, mire már nem fog annyira össze mindent a barnító. Így is azért két-három napig biztos élvezheted áldásos hatásait."

2012. dec. 2. 11:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, akkor próbálkozom majd ezzel a módszerrel! :)

Főleg az arcomon zavar a barnaság, az pedig sajnos kilátszik a ruhából. :S

2012. dec. 2. 11:54
 5/5 anonim válasza:
Szia megkerdezhetem milyen fajtát hasznaltal?
2021. ápr. 22. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!