A DC-t hogyan kell helyesen kiejteni? Décé vagy diszi?
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 19:26
11/22 A kérdező kommentje:
es eppen ezert mert magyar vagya vilag legnehezebb nyelvet beszeled kellene tudj minden egyes szot szepen kiejteni , akik magyarok de mas orszagban elnek azok sokkal szebben beszelnek magyarul is eg mas nyelveken is mert MOn most a szleng a divat vagy enm is tudom minek nevezzem , mindjart nem is tudtok magyarul beszelni , bocsanat a kivetelnek
2009. aug. 18. 22:59
12/22 anonim válasza:
én egyetértek veled :D
de egyet árulj mnár el
hogy kell helyesen kiejteni ciara nevét?:D (az énekesét, tudod:D) mert már annyi verzsönt hallottam, és ez baromi vicces h minden 78en mááshogy mondják, mert gőzük sincs róla h hogyan kell.
13/22 A kérdező kommentje:
sziárá
2009. aug. 19. 11:25
14/22 anonim válasza:
Én a Ciara-t már úgy is hallottam hogy Csiara!!!:D:D
15/22 A kérdező kommentje:
nem nem , nezd a tv-t de ne magyar adokat hanem angol vagy ami amerikai , ott sokat lehet tanulni vagya filmeket angolul nezd ha nem tudsz jol alngolul akkor inkabb felirattal de nagyon sokat segit hallod a kiejtest :D
2009. aug. 19. 13:08
16/22 anonim válasza:
csiárá ez vicces xD azért szerintem elég normálisan mondjuk ki a külföldi neveket
17/22 A kérdező kommentje:
vannak akik normalisan de vannak akik egyaltalan , akinek van egy kis nyelv erzeke ismerek olyant akirol nem lehet megmondani hogy nem angol ugy besel angolul de van aki nagyon gaz .. es nem azert mert nem erti amit beszel meg nem tud jol angolul hanem a kiejtes miatt
2009. aug. 19. 13:24
18/22 anonim válasza:
áh, baromira nemjól mondjuk ki a külföldi neveket. főleg a Tvben. sztem aki TVs személyiség annak lehente ALAP az h kitudja mondani helyesen mások neveit. pl a viván, kb egyiksem beszél angolul, és iott lehet sokat röhögni, h hogyan mondják ki a neveket. de sok más helyen, reklámokban pl, van h ottis gőzük sincs, h hogyan kéne kimondani helyesen a termék nevét....
19/22 anonim válasza:
Nekem a kedvencem TV-be (híradóban általában) a jutyub, jutyubi (youtube) azon én is sírok :)
20/22 anonim válasza:
az viszont tényleg gáz:) eddig nem is láttam sehol hogy rosszul ejti Ciara nevét, de tegnap hallottam a tv-ben, hogy kiárának mondták XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!