Szerintetek szép ez a lány?
Figyelt kérdés
A pasik megvannak érte halva,pedig szerintem nem egy nagy szám..2012. dec. 1. 12:45
11/35 A kérdező kommentje:
esetleg linkelek ha még kell xd
2012. dec. 1. 13:16
13/35 anonim válasza:
"Jó alakja? Egy tehén... van vagy 63 kiló.."
intelligenciád meghaladja a földön valaha élt emberek legnagyobbikát is....
amúgy az 1. képen jól néz ki úgy 10/6 a második képen meg 10/0 így nem tudom élőben hogy nézhet ki. a kommenteidből lejön hogy irigykedsz rá, szóval vagy te vagy nagyon csúnya és lúzer, vagy a csaj nagyon szép....
14/35 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval, mondjuk szerintem nem olyan hű de szép, de ne mondjad már rá hogy tehén... süt rólad az irigység.
15/35 anonim válasza:
első képen télleg nagyon jól néz ki a másikon kicsit gagyi :S
16/35 anonim válasza:
szerintem nem szép. Egy csomó lányt csak azért istenitik a fiúk pl: osztálytársaim., mert nagyok a mellei, meg a viselkedésük, érrám nagyon sokan azt mondják hogy nagyon szép vagyok meg minden, de engem az osztályból minden fiú utál szerintem mert nagyon nem szólnak hozzám, meg nem vagyok az a húúú de nagyon nagynak tartom magam.
16/L
17/35 anonim válasza:
Csúnyának semmiképp nem hívnám.
18/35 anonim válasza:
63 kilósan tehén...
Na neked sincs túl sok eszed, de hogy irigy vagy, az is biztos.
19/35 anonim válasza:
Borzasztóan csúnya,divatp*csa.A mellei pedig nem nagyok,hogy meg legyenek érte halva.
20/35 anonim válasza:
Tehénfejű, ízléstelen tömegp.csa, nyilván a ribancos viselkedése miatt jön be a "pasiknak". De ne aggódj, akiknek az ilyen tetszik, azokat eleve jobb, ha messziről elkerülöd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!