Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » SoS! Keringőre frizurák?...

SoS! Keringőre frizurák? Többi lent

Figyelt kérdés
Nemsokára keringőm lesz, 8.-os lány vagyok. Milyen hajakat tudnátok ajánlani a következő szempontok alapján? : Hosszú, hátközépig érő,barna hajam van, hol egyenes, hol göndör.. (ami idegesít is mondjuk :D ) ... olyan elképzeléseim vannak pl. hogy kiengedve szeretném hagyni a hajam , itt-ott felfogva csattal pl. ... találtam egy szép képet , ami hasonlít az elképzeléshez : [link] ..... ezek alapján tudtok küldeni még pár képet?? hálás lennék nagyon :) Köszönöm! :)
2012. nov. 29. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is képben vagyok, mivel nyolcadikos vagyok én is...:)

Az elképzelésed tényleg jó, csak arra akarlak figyelmeztetni, hogy ez a frizura lehet elég sok hajfixáló lakkot igényel, és hidd el nekem akkor úgy néznél ki mint egy fényes kosárhajú csaj, amit ugye senki sem szeretne.:) Én ajánlom a természetesebb hajformát, pl. a fonást, és nem baj, ha egy két tincs kiszabadul.képek: [link]

vagy egy szép hajbavalóval még jobban feldobhatod a frizurát:

[link]

de ezekhez mindenesetre fodrász segítségét kell kérned, mert ő tudja a dolgát...:)

Remélem segíthettem, jó keringőt!

2012. nov. 29. 19:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm szépen a választ:)) Írok levelet :)
2012. nov. 29. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!