Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is a szépség a...

Szerintetek is a szépség a szép bőrben rejlik?

Figyelt kérdés

Én valahogy minden embert szépnek látok akinek szép a bőre.. legyen az fiú vagy lány.. szerintem az már egy jó alap ahhoz hogy valaki tényleg szép legyen. Nincs szükség maszkokat ölteni vegyszeres sminkekkel nap mint nap, míg akinek ez nem adatott meg rákényszerül mérgezni a bőrét különböző szerekkel a szebb bőr reményében. Szerencsések akik ezt a genetikájukkal kiküszöbölték, nem?

Ti mit gondoltok erről?

2012. nov. 29. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:
hát igen
2012. nov. 29. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Is.
2012. nov. 29. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem igaz, de az tény, hogy a csúnya bőr egy szép embert is elcsúfíthat.
2012. nov. 29. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Engem nem annyira érdekel a bőr. Persze, ha az ember ki sem látszik a pattanások alól, az csúnya, de tökéletes bőre senkinek nincs. Pattanások, mitesszerek, elszíneződések, karikás szemek, piros foltok, valami hibája mindenkinek van. És ezeket érdemes lehet sminkkel eltüntetni. Van aki jobban rászorul erre, van aki megvan nélküle. Engem nem zavar pár pattanás, nem látok tőle senkit csúnyábbnak. A szépség szerintem az arc vonásain múlik, nem a bőrön.

A smink pedig nem kell feltétlenül káros legyen, hála pl. a BB krémeknek, az anti-age cuccoknak, vagy a gyulladáscsökkentőeknek. Igazából manapság a smink még hasznos is lehet. Persze nem a kínai, 200Ft-os alapozót kell megvenni. Plusz kérdés, hogy mi a rosszabb, a smink, vagy az a szmog, kosz, füst, ami a natúr arcra lerakódik.

2012. nov. 29. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát sokat dob az ember külsején, nyílván, ha valaki szép bőrrel születik, nincsenek vele komolyabb problémák, nagyobb az önbizalma is, kimehet úgy az utcára, hogy nem kell felkennie az arcára minden vackot, hogy ne bámulják meg. Őszintén szólva én nagyon tudom irigyelni az ilyen embereket, viszont az megint más, ha valakinek attól szép a bőre, ha ráken félkiló alapozót, stb... mert azt bárki megteheti.
2012. nov. 29. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
bőr, plusz fogak. ezek az alapok,szerintem legalábbis.
2012. nov. 29. 15:55
 7/9 A kérdező kommentje:

#5 A természetes bőrre gondoltam minden vacak rákenése nélkül:)

#6 Na igen meg a fogak.. ha valakinek mellé tökéletes fogsora is van, az hordhat bármilyen rongyot, lehet tiszta kóc a haja, úgy is szép...

2012. nov. 29. 19:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Hasonlóképpen gondolom, mint te. Én sajnos ekcémás vagyok, néha a szemhéjam is az lesz... Emellett tinikorban a pattanások sem kíméltek, de szerencsére sosem volt olyan vészes a helyzet, hogy megfelelő alapozóval ne tudtam volna eltakarni. És valóban nem vagyok csúnya, de így, hogy egész életemben rá kell segítenem korrektorral, alapozóval, hogy ne tűnjek betegnek, megviseltnek, fáradtnak, sokkal csúnyábbnak érzem magam egészséges, szép bőrű társaimnál, pedig ez nincs feltétlenül így. Amúgy igazatok van a fog is nagyon fontos, de kiemelném még a hajat, hogy egészséges legyen, ne egy töredezett, szétsütött szénakazal, és lehetőleg ne legyen nagyon túlsúlyos az illető, szerintem.
2012. nov. 29. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem!!! Van olyan ember akinek szép a bőr, de annyira csúnya az arcszerkezete, így semmi sem ér a szép bőr...
2012. nov. 29. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!