Szerintetek is a szépség a szép bőrben rejlik?
Én valahogy minden embert szépnek látok akinek szép a bőre.. legyen az fiú vagy lány.. szerintem az már egy jó alap ahhoz hogy valaki tényleg szép legyen. Nincs szükség maszkokat ölteni vegyszeres sminkekkel nap mint nap, míg akinek ez nem adatott meg rákényszerül mérgezni a bőrét különböző szerekkel a szebb bőr reményében. Szerencsések akik ezt a genetikájukkal kiküszöbölték, nem?
Ti mit gondoltok erről?
Engem nem annyira érdekel a bőr. Persze, ha az ember ki sem látszik a pattanások alól, az csúnya, de tökéletes bőre senkinek nincs. Pattanások, mitesszerek, elszíneződések, karikás szemek, piros foltok, valami hibája mindenkinek van. És ezeket érdemes lehet sminkkel eltüntetni. Van aki jobban rászorul erre, van aki megvan nélküle. Engem nem zavar pár pattanás, nem látok tőle senkit csúnyábbnak. A szépség szerintem az arc vonásain múlik, nem a bőrön.
A smink pedig nem kell feltétlenül káros legyen, hála pl. a BB krémeknek, az anti-age cuccoknak, vagy a gyulladáscsökkentőeknek. Igazából manapság a smink még hasznos is lehet. Persze nem a kínai, 200Ft-os alapozót kell megvenni. Plusz kérdés, hogy mi a rosszabb, a smink, vagy az a szmog, kosz, füst, ami a natúr arcra lerakódik.
#5 A természetes bőrre gondoltam minden vacak rákenése nélkül:)
#6 Na igen meg a fogak.. ha valakinek mellé tökéletes fogsora is van, az hordhat bármilyen rongyot, lehet tiszta kóc a haja, úgy is szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!