Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Hogy néz ez ki?...

Lányok/Nők! Hogy néz ez ki? Mit mondanál róla?

Figyelt kérdés

A képen én vagyok, de sose tudtam eldönteni, hogy hogyan látnak kívülről idegen lányok. Szeretném ha a véleményekre lányok válaszolnának.

[link]

2012. nov. 28. 19:46
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat:)

Ég és föld testalkatilag a különbség köztem és Schwarezengger között, de azért nem vagyok nádszál :)

De azért köszi, bóknak fogtam:)

2012. nov. 28. 20:06
 12/23 anonim ***** válasza:

annak is szántam;)

és még jó, hogy nem vagy olyan... az azért sok...

2012. nov. 28. 20:08
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem vészes, bár a szöszik nem az esetem :) Amíg nem írtad le én se tudtam eldönteni hány éves vagy. Szerintem a legtöbb nőnek tetszenél :)
2012. nov. 28. 20:38
 14/23 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszel

de ez nem azt jelenti, hogy csúnya lennél, egyáltalán!

csak nem jön be nekem ez arctípus, meg a szabadidő felső és az égnek zselézett haj

2012. nov. 28. 20:44
 15/23 anonim ***** válasza:

Számomra ijesztő vagy. Nem tudom miért, és ez a menőgyerekes zselézett haj sem épp egy kedves srácra vall, szóval nekem nem jössz be, de az csak én vagyok. Én a rendes, kedves, csendesebb, nyugis, "okoskákat" bírom inkább. Te egész más típus vagy szerintem.

27N

2012. nov. 28. 21:04
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de nem is különleges.

Igazság szerint nagyon komoly arcod van, mély, öntudatos tekintettel. Nem tudom, a jellemed is ilyen-e, de az arcod ezt sugallja, és ez sokszor ijesztő lehet a lányok/nők számára (mi nők pontosan tudjuk, mit akarunk - irányítható, ujjunk köré csavarható férfit). Ezen csak egy dologgal javíthatsz:

MOSOLYOGJ! :)

2012. nov. 28. 21:51
 17/23 anonim ***** válasza:

Szép a füled :)

Egyébként nekem picit furcsa vagy. Nem csúnya, nem erre gondolok, hanem valahogy könnyen elképzelem, hogy időnként agresszívan viselkedsz, olyan fura a tekinteted.

2012. nov. 28. 22:07
 18/23 A kérdező kommentje:

21:04

Érdekes amit mondasz. Megmondom őszintén, kicsit okosabbnak érzem magam a hasonló korú srácoktól, mert számomra olyan egyszerűen gondolkodnak. Egyébként nagyon mély gondolkodású ember vagyok, és nagyon érdeklődő. Ha valamiben elkötelezem magam, akkor azt próbálom a legjobb tuzdásom szerint.

2012. nov. 28. 22:19
 19/23 A kérdező kommentje:

21:51

Lehet kicsit zord az arcom.

De ez csak a külsőm. Egyébként aki ismer, az tudja, hogy vaj szívű ember vagyok.

2012. nov. 28. 22:24
 20/23 A kérdező kommentje:

22:07

:)Ez a hozzászólás is érdekes. Inkább indulatos szoktam lenni, mint agresszív.

2012. nov. 28. 22:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!