Lányok/Nők! Hogy néz ez ki? Mit mondanál róla?
A képen én vagyok, de sose tudtam eldönteni, hogy hogyan látnak kívülről idegen lányok. Szeretném ha a véleményekre lányok válaszolnának.
Köszönöm a válaszotokat:)
Ég és föld testalkatilag a különbség köztem és Schwarezengger között, de azért nem vagyok nádszál :)
De azért köszi, bóknak fogtam:)
annak is szántam;)
és még jó, hogy nem vagy olyan... az azért sok...
nekem nem tetszel
de ez nem azt jelenti, hogy csúnya lennél, egyáltalán!
csak nem jön be nekem ez arctípus, meg a szabadidő felső és az égnek zselézett haj
Számomra ijesztő vagy. Nem tudom miért, és ez a menőgyerekes zselézett haj sem épp egy kedves srácra vall, szóval nekem nem jössz be, de az csak én vagyok. Én a rendes, kedves, csendesebb, nyugis, "okoskákat" bírom inkább. Te egész más típus vagy szerintem.
27N
Nem rossz, de nem is különleges.
Igazság szerint nagyon komoly arcod van, mély, öntudatos tekintettel. Nem tudom, a jellemed is ilyen-e, de az arcod ezt sugallja, és ez sokszor ijesztő lehet a lányok/nők számára (mi nők pontosan tudjuk, mit akarunk - irányítható, ujjunk köré csavarható férfit). Ezen csak egy dologgal javíthatsz:
MOSOLYOGJ! :)
Szép a füled :)
Egyébként nekem picit furcsa vagy. Nem csúnya, nem erre gondolok, hanem valahogy könnyen elképzelem, hogy időnként agresszívan viselkedsz, olyan fura a tekinteted.
21:04
Érdekes amit mondasz. Megmondom őszintén, kicsit okosabbnak érzem magam a hasonló korú srácoktól, mert számomra olyan egyszerűen gondolkodnak. Egyébként nagyon mély gondolkodású ember vagyok, és nagyon érdeklődő. Ha valamiben elkötelezem magam, akkor azt próbálom a legjobb tuzdásom szerint.
21:51
Lehet kicsit zord az arcom.
De ez csak a külsőm. Egyébként aki ismer, az tudja, hogy vaj szívű ember vagyok.
22:07
:)Ez a hozzászólás is érdekes. Inkább indulatos szoktam lenni, mint agresszív.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!