Mért imádok vásárolni? Tovább lent!
Figyelt kérdés
17/f. Nem tehetek róla. Egy bennem érződő kényszer, hogy legalább 2 hetente elmenjek új ruhákat venni. Nem vagyok divatmániás. Már próbáltam tenni ellene.. de sajnos nem tudtam parancsolni magamnak és indultam a plázába :(.. ez így nem normális segítsetek..2009. aug. 17. 23:15
1/3 anonim válasza:
A korodból ítélve gondolom nem a saját pénzedből vásárolsz.Mondd meg a szüleidnek,hogy ne adjanak annyi pénzt,hogy vásárolni tudj.Velük próbálj valamilyen takarékossági rendszert kialakítani.Ha két hetente vásárolsz új ruhát,akkor bizony divatmániás vagy.Amúgy pedig keress valamilyen segítséget az önuralmad fejlesztésére.
2/3 anonim válasza:
én is vásárlásmániás vagyok/voltam, de én lány, és sajnos a saját véges tartalékaimból kell fedezni a költségeket.
menj inkább vásárlás helyett a haverokkal moziba, biliárdozni, vagy hasonló. így olcsóbban is megúszod.
lehet , hogy ez a vásárlóláz pótcselekvés nálad.
3/3 anonim válasza:
Azért mert sok a pénzed és unalmadban nem tudsz már mit csinálni!Ez később nagy gondot okozhat,mert anyuci és apuci nem lesz mindig ott melletted és nem fognak pumpolni pénzzel!Tanulj meg bánni a pénzzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!