Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért imádok vásárolni? Tovább...

Mért imádok vásárolni? Tovább lent!

Figyelt kérdés
17/f. Nem tehetek róla. Egy bennem érződő kényszer, hogy legalább 2 hetente elmenjek új ruhákat venni. Nem vagyok divatmániás. Már próbáltam tenni ellene.. de sajnos nem tudtam parancsolni magamnak és indultam a plázába :(.. ez így nem normális segítsetek..
2009. aug. 17. 23:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A korodból ítélve gondolom nem a saját pénzedből vásárolsz.Mondd meg a szüleidnek,hogy ne adjanak annyi pénzt,hogy vásárolni tudj.Velük próbálj valamilyen takarékossági rendszert kialakítani.Ha két hetente vásárolsz új ruhát,akkor bizony divatmániás vagy.Amúgy pedig keress valamilyen segítséget az önuralmad fejlesztésére.
2009. aug. 17. 23:35
 2/3 anonim válasza:
100%

én is vásárlásmániás vagyok/voltam, de én lány, és sajnos a saját véges tartalékaimból kell fedezni a költségeket.

menj inkább vásárlás helyett a haverokkal moziba, biliárdozni, vagy hasonló. így olcsóbban is megúszod.

lehet , hogy ez a vásárlóláz pótcselekvés nálad.

2009. aug. 18. 06:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert sok a pénzed és unalmadban nem tudsz már mit csinálni!Ez később nagy gondot okozhat,mert anyuci és apuci nem lesz mindig ott melletted és nem fognak pumpolni pénzzel!Tanulj meg bánni a pénzzel!
2009. aug. 18. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!