Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen vékony alak jól néz ki?

Ilyen vékony alak jól néz ki?

Figyelt kérdés
Vagy szebb ha valakinek hájas a hasa/segge/combja, stb?
2012. nov. 27. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
# 4 (kérdező): A sértődött, kövér csajok pontozzák le azokat, akik szerint a vékonyak jól néznek ki, ennek semmi köze az általános ízléshez.
2012. nov. 28. 11:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen ezzel semmi baj. Ha ilyen, akkor ilyen. Én is vékony vagyok, bér nekem az alkatom másabb, mint a képen lévő lánynak. Kaptam már negatív kritikát a súlyom miatt, de főleg idősebb, kövérebb nőktől, úgyhogy igazából kiröhögtem őket, minthogy magamra vegyem a rosszindulatukat :D
2012. nov. 28. 15:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Akinek az alakja nekem legjobban tetszik, ő 169-170cm-hez csak 46kg :$ de egyálttalán nem anoexiás és sokkal jobb mint a képen levő, sportosabb és egyben nőiesebb is, nagyon szeretem :$
2012. nov. 28. 19:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok. A fenekemmel, lábammal, hasammal meg vagyok elégedve, szerintem nőies, csak a mellem kicsi és hegyes. Szóval én szívesen cserélnék egy ilyen ázsiai lánnyal, meg szerintem aranyosak is. :) Csak egy nőies alakot jobban tudok díjazni. Azért a fenék, a homokóra alak, a nagy mellek gyönyörűek. Nagyon szívesen lennék pl. ilyen:

[link]

Tehát nem rossz az sem, amit te linkeltél, de nekem egy kicsit nőiesebb jobban tetszene. :) Megértem, hogy leszólod a kövér, beképzelt leszavazókat, de te is elég unszimpatikus vagy úgy őszintén szólva, hogy csak így hájasozol, meg flegmázol. :D Minden test szép, és kész.

2012. dec. 1. 23:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Az ázsiairól is lehet nőies képet csinálni, és erről a nőről is lehetne fiúsat. Öltözék, beállítás, ennyi.
2012. dec. 2. 00:04
 16/16 A kérdező kommentje:
értem :D amúgy ez a lány tényleg 45 kg és nem mondom h ez a legszebb.. :D szerintem a barátnőm a legszebb :$ nagyon szeretem hogy olyan pici kerek feszes feneke van, tetszik h nincs nagy csípője, hogy nem olyan vékony a dereka, hogy vékonyak a lábai és még az is tetszik hogy extrakicsi melle van:D egy ilyesmi alak pl tetszik: [link] de nem csak ez :D sajna a barátnőm nem mutathatom meg:$:D
2012. dec. 2. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!