70/c -s mell nem néz ki idiótán egy 17 éves lánynak?
Figyelt kérdés
160 centi vagyok 45 kiló szóval vékony és néha elég idiótának érzem magam a lufi melleimmel..vagy más is van ezzel így?:D2009. aug. 17. 18:10
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok miss soványság de kövér sem vagyok.85/c-s melltartó kell.A melleim pedig mint az almák,pont kézbe valók xD
2/7 anonim válasza:
Nekem is pont ekkora volt a melem 17 évesen, én most 18 vagyok 163 és 49 kg, 70DD-s melltartót hordok. :) Én szeretem a melleimet, és a tiéd miért lufi? Nem szép a formája? Szerintem fogadd el magad így, szép a nagy mell.
3/7 anonim válasza:
Hát én 16 éves vagyok 80/c-s melltartóval, ha nekem így nem néz ki idiótán akkor neked miért nézne ki úgy? Egyébként 168 cm és 55kg vagyok.
4/7 A kérdező kommentje:
hát szerencsére szép feszesek,de sehol egy deka felesleg nincsen rajtam és így elég szembetűnőek.de örülök hogy többen vannak akkor így:)
2009. aug. 17. 18:29
5/7 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok, 90/DD-s cicikkel.. Én szeretem őket.. :)
6/7 anonim válasza:
Ja, és 160 magas, 52 kg vagyok :)
7/7 anonim válasza:
Tökéletes vagy,csinos test nagy formás mellek....hm,szép vagy tuti.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!