12 évesen kicsit túlsúlyos vagyok?
Figyelt kérdés
12 évesen sok a 45? elég alacsony vagyok de most pár napja csak almát eszek és egy kicsit lefogytam.:)2009. aug. 17. 14:27
1/13 anonim válasza:
az h a súlyod jó-e a magasságtól függ.Szerintem jó,de ne fogyózz és csak alma és víz cuccot sem szabad sokáig csinálnod,mert fejlődésben vagy és mindenféle tápanyagra van szükséged!
14/L
2/13 A kérdező kommentje:
normálisan eszek.:D
2009. aug. 17. 14:58
3/13 A kérdező kommentje:
149 a magasságom.
2009. aug. 17. 14:58
4/13 anonim válasza:
Az hogy csak almát eszel, nem normális étkezés. A súlyod tök normális, nem kell fogyóznod, fejlődésben van a szervezetet, úgyhogy csak ártanál vele magadnak.
5/13 A kérdező kommentje:
engem kicsit zavar hogy mindenki úgy beszél rólam mint egy "dagadtról"
2009. aug. 17. 15:17
6/13 anonim válasza:
szerintem jó igy. inkább igy fognak szeretni a pasik minthogy csak bordát lehessen rajtad fogni
7/13 A kérdező kommentje:
köszi.:)
2009. aug. 17. 17:17
8/13 anonim válasza:
első vagyok:
Szerintem táplálkozz egészségesen és mozogj rendszeresen.Így szép alakod lesz,izmosodsz egy kicsit.Akkor már nem úgy néznek rád mint egy ducira:)
9/13 anonim válasza:
sztem ne akarj lefogyni,ez így jó
10/13 anonim válasza:
Hátt én nemtom....12 évesen elég alacsony vagy...
Én is 12 vagyok 160cm magas és így vagyok 45kg....
te meg 149cm és 45kg...
11cmrel nagyobb vok nálad és mégis ugyanannyi kiló...
Szóval..Értedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!