Ne csodálkozz, ha a napiszarra fog kikerülni!
Bármilyen képet teszel fel a netre, az azután szabadon felhasználható lesz. Bárki letöltheti vagy print screen-nel lementheti utána meg oda teszi, ahova csak szeretné.
Pl ezzel a képpel simán hirdethetne valaki valami szextárskeresőn a nevedben. Ne adj ilyen adut az ellenségeid kezébe, mert tönkretehetik az életedet! Munkakeresésnél nem lenne előny, ha rád keresnének és egy ilyen oldalon lenne a képed....
Nem azért, de mi célod ezzel a képpel?
Önértékelési problémáid vannak és várod a megerősítést? Amúgy ez egy igazi trollmágnes kép, majd jönnek a demegb@sználak, túl sok a ruha, su*náználak, te retek qrva és hasonló hozzászólások. Akkor meg fel leszel háborodva, esetleg feltesznek valami vicc oldalra, aztán sírhat a szád, hogy szedjék le.
Barátod mit szól hozzá, hogy névvel is közkinccsé teszed ezt a képet? Ezek maradjanak meg privát dolgoknak. Nekem is van fehérneműs képem, mégsem teszem ki ország-világ elé, mert ez a barátomnak készült és ez csak a kettőnk dolga.
Nem megerősítést vártam, nem kell beájulnod tőlem kedves utolsó :D, csak a véleményeteket kértem ki mivel ilyen jellegű képem nem igazán van sem facebookon sem máshol..ezért nem voltam benne biztos, hogy illik kirakni. Sok ismerősömnek merészebb képei vannak, de én azért vacilláltam kicsit, ezért is kérdeztelek meg titeket.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!