Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok? Kép...

Szerintetek kövér vagyok? Kép lent

Figyelt kérdés

21 éves és 50 kg vagyok...csak őszinte válaszokat várok,bírom a kritikát!Csak jóindulatú emberkék írjanak!

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 22. 10:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Itt max a nadrággal van gáz, nem az alakoddal meg a súlyoddal.
2012. nov. 22. 12:15
 12/27 anonim ***** válasza:

Ja, kicsit nőiesebben öltözködsz és nem lesz semmi gond.

Ez a szerelés így elég gáz. Ne a divatot kövesd hanem olyan ruhákat hordjál ami neked jól áll, legyen saját stílusod.

2012. nov. 22. 12:54
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy az.

Meg ha annak érzed magad ne törődj vele,örülj annak hogy ilyen vagy.

Nyugodj meg kedves kérdező én 51 kg vagyok.

Szóval nincs mit aggódnod.

2012. nov. 22. 13:17
 14/27 anonim ***** válasza:
11%
én 51 kg vagyok de magasabb és te kövér vagy bocsi de ez az igazság nagyon vastag a combod és a hájad a derekadon.. ne vegyél fel ilyen 3 számmal kisebb rucikat mert gáz nagyon menj el sürgősen edzeni és fogyókúrázz ne legyél igénytelen mert a képek alapján az vagy :S nem oltásként írtam hanem hogy csinosabb is lehetnél csak tenned kell érte!
2012. nov. 22. 16:30
 15/27 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!főleg utolsó válaszadó...van rajtam felesleg az igaz..de napi 40 percet erobikozom és 5 után nem eszem semmit..jah és szültem már egy gyereket aki majdnem 5 kg volt!!a gatyával az a gáz hogy ez 26 os és ha 27 eset vennnék fel az már nagyon lógna rajtam(van olyan gatyám és kisem töltöm az ülepét)azért ezt a gatyát vettem fel mert ez a legfeszülősebb ebben látszik igazán!+ a pólóban is...már kicsit bővebb pólót veszek fel ár nem is látszik a háj a derekamon..de azért teszek érte hogy feszülős pólóban se látszódjon!:)
2012. nov. 22. 21:40
 16/27 anonim ***** válasza:
14es Te rosszul vagy összerakva. Honnan veszed, hogy magasabb vagy? Ennyi erővel Te is kövér vagy. Egyáltalán nem kövér. Hány centi vagy kérdező?
2012. nov. 22. 21:43
 17/27 A kérdező kommentje:
158 cm vagyok
2012. nov. 23. 09:33
 18/27 anonim ***** válasza:
Iszonyatosan mázlista vagy, ha gyerek után így nézel ki. A nadrág a koptatás miatt előnytelen.
2012. nov. 23. 21:19
 19/27 anonim válasza:
a lányoknak nagy seggük kell legyen. ez genetikailag van így. én is bírom a nagy segget. ki nem bírja? az bizonyára búza.
2012. nov. 26. 09:27
 20/27 A kérdező kommentje:
ezek szerint nagy seggem van?:O
2012. nov. 27. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!