Szerintetek kövér vagyok? Kép lent
Figyelt kérdés
21 éves és 50 kg vagyok...csak őszinte válaszokat várok,bírom a kritikát!Csak jóindulatú emberkék írjanak!
2012. nov. 22. 10:59
11/27 anonim válasza:
Itt max a nadrággal van gáz, nem az alakoddal meg a súlyoddal.
12/27 anonim válasza:
Ja, kicsit nőiesebben öltözködsz és nem lesz semmi gond.
Ez a szerelés így elég gáz. Ne a divatot kövesd hanem olyan ruhákat hordjál ami neked jól áll, legyen saját stílusod.
13/27 anonim válasza:
Szerintem nem vagy az.
Meg ha annak érzed magad ne törődj vele,örülj annak hogy ilyen vagy.
Nyugodj meg kedves kérdező én 51 kg vagyok.
Szóval nincs mit aggódnod.
14/27 anonim válasza:
én 51 kg vagyok de magasabb és te kövér vagy bocsi de ez az igazság nagyon vastag a combod és a hájad a derekadon.. ne vegyél fel ilyen 3 számmal kisebb rucikat mert gáz nagyon menj el sürgősen edzeni és fogyókúrázz ne legyél igénytelen mert a képek alapján az vagy :S nem oltásként írtam hanem hogy csinosabb is lehetnél csak tenned kell érte!
15/27 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!főleg utolsó válaszadó...van rajtam felesleg az igaz..de napi 40 percet erobikozom és 5 után nem eszem semmit..jah és szültem már egy gyereket aki majdnem 5 kg volt!!a gatyával az a gáz hogy ez 26 os és ha 27 eset vennnék fel az már nagyon lógna rajtam(van olyan gatyám és kisem töltöm az ülepét)azért ezt a gatyát vettem fel mert ez a legfeszülősebb ebben látszik igazán!+ a pólóban is...már kicsit bővebb pólót veszek fel ár nem is látszik a háj a derekamon..de azért teszek érte hogy feszülős pólóban se látszódjon!:)
2012. nov. 22. 21:40
16/27 anonim válasza:
14es Te rosszul vagy összerakva. Honnan veszed, hogy magasabb vagy? Ennyi erővel Te is kövér vagy. Egyáltalán nem kövér. Hány centi vagy kérdező?
17/27 A kérdező kommentje:
158 cm vagyok
2012. nov. 23. 09:33
18/27 anonim válasza:
Iszonyatosan mázlista vagy, ha gyerek után így nézel ki. A nadrág a koptatás miatt előnytelen.
19/27 anonim válasza:
a lányoknak nagy seggük kell legyen. ez genetikailag van így. én is bírom a nagy segget. ki nem bírja? az bizonyára búza.
20/27 A kérdező kommentje:
ezek szerint nagy seggem van?:O
2012. nov. 27. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!