Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kivel tudnék profin megrajzolt...

Kivel tudnék profin megrajzoltatni egy tetoválás ötletemet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Elmész egy stúdióba elmondod, hogy mit szeretnél, miket tartalmazzon, hogyan gondolod és kidolgozzák neked.
2009. aug. 16. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem tetoválók munkáit nézd át előbb neten, mert akárhogyis stúdió ideoda, van akinek nem mennek nagyon az arcképek, állatok, vagy nonfiguratív sem hajszálpontos.. szóval amilyen kategóriában szeretnél mintát, olyan válassz aki abban profi. és megrajzolják szívesen
2009. aug. 16. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:

www.jackotattoo.hu

Nekem is ő rajzolta helyben a mintáimát, többféle stílusban. Szerintem az egyik legtehetségesebb ebben az országban. Ha Pesti vagy, mindenképpen őt ajánlom.

2009. szept. 12. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
jacko kiment külföldre nem?
2009. nov. 24. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!