Fiúk, nektek bejönnek a Szabó Zsófihoz hasonló alakú
lányok? (képek lent) A pálcikákra buktok inkább vagy a
kicsit teltebbekre, akik formásak vagy az egészen
molettekre?
21/29 anonim válasza:
Jo lehet h igazatok van a felszólLalással kapcs.ban dr akkor semkll pálcikaként hívni a vékony lányokat... am akinek nem tetszik a teltek megfogalmazása az szólaljon fel azért én ezért a lepalcikazasert szolalok fel... ja es en elegedett vagyok azzal,h vékony vagyok de azert megis csak sértő ez a kifejezés...
2012. dec. 28. 23:59
22/29 A kérdező kommentje:
Ha elégedett lennél, egyáltalán nem akadnál fenn ezen (más sem teszi).
De ezt majd csak akkor fogod elismerni, ha tényleg elégedett leszel az alakoddal.
Egy csomó embert lepontoztak azért, mert az írta, hogy a vékonyabbakra bukik...ez miért lenne baj? Mindenki más, mindenkinek más a szép. Ez így normális szerintem. Én lány vagyok és szerintem ez az alak még a jó kategóriába tartozik, az ennél kövérebb már nem szép szerintem. Az ennél vékonyabb is szép de nem a pálcika. :) 18/l
2012. dec. 30. 15:48
Utolsó, itt senki nem az alapján pontoz, h hasznos-e a válasz, hanem h egyetért-e vele :)
2012. dec. 30. 15:58
kedves kérdező,szerintem a pálcika és a telt, vagy molett között igencsak van még egy átmenet....mert a kérdés így kicsit úgyhangzik,h a válasz amire vársz a telt legyen...
nos én ezt nevezem pálcikának: [link]
[link]
[link]
és részben igaza van az egyik válaszolónak,h a pálcika sértő...mert ha reális választ akartál volna már feltenni a teltebb nőkre is sértőbb kifejezést használsz vagy a "pálcikákra" finomabbat
ezek pedig a pálcika és a molett közti átmenetek:
[link]
[link]
[link] ők a legszebbek
egyébként minden nőnek lehet szép alakja ha arányos,vagy ha sportol akkor a felesleg nem "hályként! terül el rajta
2012. dec. 30. 16:50
26/29 A kérdező kommentje:
Barby, igen, van átmenet, az tiszta sor. Rájöttem utólag, hogy nem épp a megfelelő szót használtam, jobb lett volna, ha úgy írom, hogy "a vékonyabbakra buktok vagy... stb"
Tehát a kérdés a Szabó Zsófi-alkatra és a tőle terebélyesebbekre volt kiélezve, hogy azok mennyire nyerők a pasiknál. Volt aki megértette ezt és írta, hogy a vékonyabbak tetszenek neki és linket is adott mellé, hogy melyik típus a nyerő.
Szerintem az utolsó kép szörnyű. Vagy a melltartó rossz vagy a mellei nem jók, de nekem nem tetszik. Amúgy becsülöm, hogy ilyen sokat eddz.
2013. aug. 18. 21:33
28/29 anonim válasza:
Ti meg csak azért pálcikázátok a szép vékony lányokat mert dagadt disznók vagytok és így próbáljátok lehúzni a saját szintetekre a szép alkatú lányokat..
2016. máj. 5. 16:28
29/29 anonim válasza:
kedves utolsó nem azért pálcikázunk (már ha mondhatom így) mert féltékenyek lennénk. mindenkinek megvan a maga véleménye senki sem dagadt disznó avagy pálcika. a commented szerint te pont ugyanúgy fikázod a teltebbeket mint más a vékonyabbakat a pálcikával. nekem az a véleményem h mindenkinek van egy adott alkata és mindig tud rajta változtatni ha akar nem kifogásolhatod mert teltebb vagy vékonyabb. ha neked ez a véleményed nincs vele problémám a vékony és a telt alkat is gyönyörű összhangot tud alakítani függetlenlül attól h milyen az adott ember alkata.
2017. aug. 7. 11:09