Lehet attól bajom, hogy biztostűt rakok a fülembe?
Mármint a fülcimpámba, a lyukba, mintha fülbevaló lenne. :)
Egyszer csak eszembe jutott, hogy milyen nagy lenne már... És most beleraktam, tetszik is igazándiból, csak félek, hogy lesz valami baja. Ilyet még nem igazán láttam senkin (csak képeken, most), s félek, hogy pont ezért.
Egyébként így:
Köszi a válaszokat! :)
Második: Én is erre gondoltam, de mondom a bizsu fülbevalóim még durvábbak. :( Nekem amúgy mindenféle műanyag, meg fém, meg tényleg mindenféle bizsum van, és eddig bírta a fülem őket. De egye fene, letesztelem ezt a kis biztostűt. :D
Én egyszer 12 évesen heccből tettem bele a suliban :D a fiúk azt hitték, hogy nem merem. Pedig de :D
Amúgy szerintem jól néz ki, igaz, én nem ilyen alakban tenném be (gondoltam rá,hogy amúgy is felvenném 1-1x)
Mindegy, nem találom máshogy a képet:
mint itt a fejlécen a csajnak:
vivike.weebly.com/
Amúgy szerintem nem baj.
Dejó :D Ez is tetszik nagyon! Sőt, még jobb :)
Majd így is kipróbálom, köszi!
Köszi a válaszokat. :)
Nos, ma úgy voltam suliban, hogy az egyik fülemben az általam linkelt módon voltak a biztostűk, a másikbn pedig úgy, ahogy a kedves #4 is mutatta.
Előtte ilyen kis alkoholos fertőtlenítővel lefertőtlenítettem őket, de sajnos így is kicsit megviselte a fülemet. :D Nem mondanám, hogy begyulladt, de picit megfájdult, főleg a második módon belehelyezett tű. Na mindegy,attól még szerintem többször is hordani fogom, mert elég nagy sikert aratott, és szerintem is nagyon jól nézett ki. ;D
Én régen biztostúvel szúrtam a füleimbe a lyukakat, azokat is hagytam gyógyulásig benne. Egyszer sem volt bajom, szerencsére, pedig akkoriban a fertőtlenítés része is kimaradt. Most már inkább elmegyek a pierceresemhez, ha új lyukat szeretnék:).
Húú, gémkapcsot én is raktam a fülembe. Igaz, én betevés előtt kihajottam a "bedugós" részét, így egyszerű volt betenni, majd visszahajtottam. Nem tartott tovább, mint egy normál fülbevaló behelyezése, sőt, ez tuti, hogy nem is vándorolt ki a fülemből:D. Azokból a műanyag borítású színeseket használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!