Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha egy nő borotválja az...

Ha egy nő borotválja az arcszőrzetét, idővel olyan lesz mint a férfiaké?

Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem, lehet hogy erősebb lesz az a 3-5szál de borostád vagy szakállad soha nem lesz

20/F

2012. nov. 20. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer kiskoromban megborotválkoztam játékból ottfelejtett borotvával,és szerencsére nem lett tőle szakállam...nade azért ha valaki sűrűn borotválkozik bizony megerősödnek és feketednek a szálak...lsd:láb.
2012. nov. 20. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne borotváld, erősebb lesz, persze olyan nem lesz, mint a fiúké. A bajuszrészt gyantázni szokták, sokaknál vissza se nő utána. Ha a többi helyen is zavar a szőröd, használhatsz még szőrtelenítő krémet is az arcodon, érzékeny bőrre valót.
2012. nov. 20. 12:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem én csinálom,én fiú vagyok,de a barátnőm szokta.A bajuszát és oldalt az arcán leborotválta párszor.
2012. nov. 20. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
A szőrtelenítő krém többet árt mint a borotva, szóval azt semmiképp. Igaz borotvát se használj. Kis bajuszt egy rántással le lehet gyantázni, az a legjobb megoldás.
2012. nov. 20. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Felejtsétek már el ezt a hülyeséget, a borotválástól és a szőrtelenítés egyetlen más fajtájától sem erősödik a szőrzet. Borotválás után kizárólag azért látszhat "erősebbnek", mert a penge ferdén vágja le a szőrszálakat és így nagyobb felület látszik belőlük, amikor elkezdenek újra kinőni.
2012. nov. 20. 14:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk ő is azt mondja,hogy nem erősödik,de akkor is olyan fiús borotválkozni.
2012. nov. 20. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!