Mit tesznek vajon a dezodoros flakonba, hogy van súlya ha megveszem, de semmire sem elég?!
Anno, 80-as években például, ha megvettem egy doboz dezodor, minimum fél évig elég volt, pedig minden nap használtam.Most ugyanakkora flakonnal ugyanannyi használat mellett jó, ha 1 hónapra elég!Szinte a semmiért dobálom ki a pénzemet!Nagyon idegesítő.Már próbálkoztam golyóssal, azzal is hasonlóan jártam, nem is nagyon szeretem, a stiftek még kiadósnak tűnnek, de azt sem szeretem, mert akármit is mondanak, hogy nem hagy foltot, bizony meglátszik az a ruhán!
Csak az a fura, hogy mikor megveszem a dezodort, van súlya a flakonnak, aztán 1-2 hét alatt "elillan" a tartalma, holott alig használtam.Az illatuk sem jó, kevés ideig érződik és nincs bennük semmi jellegzetes!Anno voltak az Impulse deók, mindegyik illatára emlékszem még, nem lehet elfelejteni...A mostaniak meg, mint a molyfing.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!