Milyen a művem? Te viselnél egy ilyen táskát?
Figyelt kérdés
Saját gyártmány, én modelleztem:)
Szeretném eladni, de nem tudom, hogy mennyire jó, és hogy mennyi lenne a reális ár érte.
Mit gondoltok?
Köszi a válaszokat:)
2012. nov. 18. 19:06
1/17 anonim válasza:
nekem nem a stílusom. a kivitelezés szerintem nem túl jó, bár kezdetnek kiváló. csinálj még 10et 20at,utána eladhatod.
2/17 anonim válasza:
Hát elég fura, mondjuk nem rossz, de ebben a színben max egy 5 éves gyereknek való, hogy játsszon vele.
3/17 anonim válasza:
úú nekem nagyon tetszik! :) Ügyes vagy! :)
4/17 anonim válasza:
a színe valami borzalom pedig én egy szöszi rózsaszínimádó kiskirálylány vagyokk^^
megcsinálnád sötétrózsaszínbe tetszene
6/17 anonim válasza:
Ezzel az a baj, hogy mivel nem ismer senki, tök mindegy, milyen a táskád, nem fognak érte fizetni. Ha Karl Lagerfeld dobta volna piacra tegnap, mindenki rohanna érte 600 dollárért, karácsonyra.
7/17 anonim válasza:
tavasszal nyáron biztos el tudod adni, most ne is próbálkozz, tényleg lehetne más színben is csinálni.
8/17 anonim válasza:
szerintem ügyes munka, tiniknek jó lenne. Anyagár+2000 Ft.
9/17 anonim válasza:
Nekem is tetszik,bár most nem igen lehetne eladni,max. jóval olcsóbban,mint nyáron.
10/17 anonim válasza:
egyetértek az egyik válaszolóval, mivel 'úgymond névtelen vagy' nem lesz rá túl nagy a kereset, ha csak nem nagyon olcsón adod, akkor meg kevés a profit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!