Na pont ettől féltem
Hogy mindenki mást mond. Nem akarok beégni vagy valami.
Ha valakinek jó az arca azt mindenki látja.De itt eltérő vélemények vannak nagyon.Szóval nem tudom..
hol látsz csücsörítést?
Tudom hogy csúnya vagyok :)
De eddig azt mondták hogy tipikus modellarc berendezésem van.
dehogy vagy csúnya!
Szerintem lehet esélyed ha van pénzed..tudod ezen múlik az egész sok pénz:) Első körben kell egy portfólió és utána elindulhatsz beadogatni ügynökségeknek,szerintem lehet esélyed.
nem hiszem, biztosan nem
normális véleményt pedig ne itt várj, mert az itteni emberek még olyan egyszerű fogalmakkal is bajban vannak, mint például az egyéniség, vagy stílus. bár szerintem fölöslegesen írom ezt neked, mert a helyesírásodból csak úgy süt valami.. már ne is haragudj
mindenesetre a véleményem az, hogy némelyik modell ha nem is szép, akkor is nagyon feltűnő jelenség, ezért akarva-akaratlanul ráfókuszál az ember.
nos, szerintem te nem vagy egy feltűnő jelenség, ezt magad is beláthatod
Fotómodellre nincs kereslet. Modellre van. Olyan modellre, aki egyszerre kifutó és fotómodell. Divatanyagokhoz is "normális" kifutómodellként is ismert modelleket keresnek, vagy hírességeket. Szép arca sok lánynak van, és mégsem lehet mindegyikből modell. Az arcod még meglenne hozzá, de ha nem vagy minimum 173-175cm, és vékony, akkor esélytelen. És ha nem akarsz kifutóra menni, akkor is esélytelen.
És ha ezek megvannak, akkor még jönnek az olyan kritériumok, mint nyelvtudás, kisugárzás, határozottság, tartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!