Valaki elmagyarázná nekem, hogyan működik ez az eBay?
Figyelt kérdés
(Azért ebbe a témába írom, mert táskát szeretnék rendelni, és a táska meg a divathoz tartozik. :)
Ezt a fajtát szeretném megrendelni. Valaki letudná nekem írni részletesen hogy hogyan működik ez az eBay, PayPass?
Már regisztráltam az eBay-ra, azóta elfelejtettem a jelszavamat, kértem újat, és belépésnél azt kéri hogy hívjak fel egy számot. Gondolom hogy meggyőzödhessenek a valódi létezésemről, hogy nem egy számítógépes progi vagyok. Ezt hogy csináljam?
2012. nov. 17. 18:38
1/1 anonim válasza:
"Ships to:
United States"
Tehát nem küld Magyarországra ez az eladó.
Egyébként ha azt kéri hívj fel egy számot, akkor hívd fel és kész, majd elmondják ott mi van.
Paypalra kell még regisztrálni, azzal fizethetsz. Csatolni kell hozzá a bankkártyád és megerősíteni. Utána már rendelgethetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!