Mért érzem igy magam? Mi tudna segiteni, hogy kicsit jobb legyen?
Figyelt kérdés
Én nagyon csunyának tartom magam,amikor tükörbe nézek,egy dagadt csufságot látok magam előtt,pedig,amikor megyek a baratnőimhez és belépek az ajton mindig mondjak ,hogy milyen szép vagyok,milyen jol nézek ki,tényleg mindig meg dicsérnek,a pasik is bámulnak,de én még is nagyon rosszul érzem magama bőrömben,már annyira,hogy a baratom előtt nem merek levetkőzni,mert hájasnak érzem magam,ő mindig mondja,hogy nagyon szexi vagyok meg csak telt vagyok de nem kövér ,hogy nőies vagyok,de ez sem segit.Tornázni is elkezdtem remelem attol majd jobban érzem magam egy idő utan.EGy pasi azt mondta rám,hogy kövér vagyok,mint a tehén na azt rögtön elhittem:SÉs folyton az jár a fejemben,hogy mondta és nincs kedvem élni.Ugy érzem ő elmondta az igazat,hogy kövér vagyok és a többiek csak hazdunak ,h nem vagyok2012. nov. 17. 11:38
1/2 anonim 

válasza:

Kép? A fejrészt nyugodtan kitakarhatod.
2/2 anonim 

válasza:

jó hülye vagy már boccs a barátod nem lenne veled ha egy kövér állat lennél!!! Elég szégyen ha már a saját pasidnak sem hiszel ha azt mondja szexi vagy akkor úgy is van!!!! Ne foglalkozz olyanokkal akik rosszakat mondanak rólad mert nem igaz és ezt mindenki tudja megnézném én azt a pasit aki azt mondta rád h kövér vagy!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!