Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyikük jóképűbb?

Melyikük jóképűbb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. nov. 16. 06:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nagyon jól látod. Te írtad le, nem én. De nem szokásom magamat fényezni és igazából nincs is rá szükség;) Engem nem izgat, hogy elhiszed-e vagy sem. Viszont nem zárkózom el az elől, hogy a saját szemeddel győződj meg erről.

Azt meg majd eldöntöm én, hogy mennyire jók az adottságaid:)

2012. nov. 25. 23:31
 22/25 anonim ***** válasza:

Gondolom,hogy nem izgat… mert nem ismersz, nem tudod, ki vagyok, és mert másoktól megkapod a kellő visszajelzést.

De örülök hogy nem zárkózol el attól, hogy én is meggyőződhessek erről. Mert szeretem a szépet mindenben, legyen az bármi… Én is szeretném eldönteni, hogy tényleg annyira jóképű vagy-e… aztán ha igen, akkor csak egy újabb pozitív megerősítést kapsz. Bár gondolom neked mindegy, hogy eggyel több vagy kevesebb, mert te már tudod magadról, hogy… na de várom akkor a képet privátban! :)

2012. nov. 26. 10:11
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem erről van szó. Természetesen jólesnek a pozitív visszajelzések. De nem vagyok rászorulva:) Nyilván nem tetszhetek mindenkinek. Ezzel is tisztában vagyok. De a külső egyébként is csak másodlagos. Egy vonzó személyiségnél nincs ütősebb a csajozásban. Vagyis de, a vonzó személyiség+ jó kinézet kombó. De hát nőből vagy te is, tudnod kell hogyan működtök.

A képet pedig még nem érdemelted ki, királylány;)

2012. nov. 26. 22:18
 24/25 anonim ***** válasza:

Vonzó személyiség... hmmm. Igen, ez nagyon fontos, sőt. Az az igazság -kicsit félve is írom le- ez a vonzó személyiség, így pár mondatváltás után is kiderült, ez neked megvan. Tudod, hogy kell a nőket az ujjad köré csavarni, ugye? De a jó a kinézet társul-e ehhez... Na ez a nagy kérdés... Most már szidom is magam, kellett nekem ennyire kíváncsinak lenni?

Persze, hogy nem tetszhetsz mindenkinek. Sőt,lehet hogy nekem se fogsz. De egyébként már rákérdeztem,hogy lehet a képet kiérdemelni, kedves "álomférfi"? :)

2012. nov. 27. 13:51
 25/25 anonim ***** válasza:

Miért félve írod le? Nem harapok:) Azért olyan nagy spíler nem vagyok, de maradjunk annyiban, tudok ezt-azt a nők bonyolult működési rendszeréről;)

Ha egyedülálló vagy, ne szidd magad. Egyéb esetben, jobb, ha nem látsz képet. Beláthatatlan következményei lehetnek a kapcsolatodra nézve:P

Írj egy privátot és meglátjuk mit tehetünk az ügy érdekében.

2012. nov. 27. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!