Hány évesnek tippelnétek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok eme fotók alapján hány évesnek gondoltok,mert az emberek általában nagyon elnézi a koromat:)légyszi olyat ne írjatok h 78,mert azt azért nem gondolom se hasonló dolgokat:)csak egy véleményt kérek:)köszönöm szépen:)2012. nov. 15. 17:03
31/44 A kérdező kommentje:
deh vagyok pucér,pánt nélküli ruha van rajtam.nem bolondultam meg h meztelen fotót tegyek fel egy csapat ismeretlennek,vagy bárkinek
2012. nov. 16. 15:34
35/44 anonim válasza:
Öhh, csak itt 1 vagy 2 embernek tűnt fel, hogy a melled tényleg ki van.
Én is 15 éves vagyok, na de ilyet nem töltenék fel: D legalább takartad volna ki.
36/44 anonim válasza:
Uhh, én is vagy 20 körülinek néztelek :|
Amúgy szerintem szép vagy.
14l
38/44 Furujika válasza:
Nem mindenkinek tetszik a 2 mm-es szemöldök, bolondok. :D Még mindig szebb, mint ha meg lenne rajzolva, vagy ritka lenne, vagy tetoválva lenne!
Öregít ez a smink, jobb lenne valami lightosabb. 20 körül. 18/l
39/44 anonim válasza:
olycsúnyávagy h tipelnisetuok
40/44 ferella válasza:
Akárhány éves is vagy én szivesen udvarolok neked,mert megigézett a tekinteted, meg a bájos hozzászólásaid. Csak egy levelet írj nekem és elhalmozlak bókokkal és kedveskedéssel. tropauer.humer@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!