Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek arról, ha skorpiót ábrázoló tetoválást láttok egy nőn?

Figyelt kérdés

A derekamon és a lábefjem már van tetoválás, most a combomra szeretnék egy skorpiót. 23/N

Ez a minta lenne (1 db skorpióval):

[link]

2012. nov. 14. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem taszít egy tetovált nő. De ez én vagyok:) Szerintem ez olyan dolog, hogy valakinek bejön, valakinek nem.
2012. nov. 14. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én alapjába véve szeretem a tetoválásokat. De ez nem tetszik, valószínűleg velem van a baj, mert én ebből arra asszociálok, hogy az illető, viselő is skorpió csillagjegyű, vagy valami hasonlóság van közte és a minta közt(viselkedésben, jellemben pl.) és ki nem állhatom az ilyen típusú embereket. Szóval bocsánat kérdező, de nem nagyon tetszene, akárkin is van.
2012. nov. 14. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi rosszat :D Azt, hogy kicsit tán agresszív jellem, kicsit férfias erős. :D Vagy egyszerűen skorpió a horoszkópja :D

Nekem is vannak tetkóim, szóval egyéni dolga mindenkinek, hogy mit varrat magára. Az a fő, hogy neked tetsszen és/vagy legyen valami jelentése. :)

2012. nov. 15. 00:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sok igazság van abban amiket leírtatok :) Nem skorpió a csillagjegyem, de nő létemre tényleg elég harcias természetű vagyok. Azért szeretném ezt a tetoválást, mert mindenki első ránézésre azt hiszi rólam hogy egy kedves, naiv lány vagyok és utána jön a koppanás hogy mégsem... Makacs vagyok, akaratos és nagyszájú :) Ezt tükrözné ez a tetkó. A valódi jellemem.
2012. nov. 15. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Rögtön arra gondolnék én is, hogy skorpió csillagjegyű emberrel állok szemben. És én nem jövök ki a legtöbb skorpióval sajnos. (egy hirtelen haragú bika vagyok aki a legkisebb támadásra is érzékenyen reagál, márpedig a skorpiók szeretnek szurkálódni)

De hát részemről csak annyi hogy óvatosabb lennék az illetővel. :)

2012. nov. 19. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!