Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk nektek tetszik a széles...

Fiúk nektek tetszik a széles csípő?

Figyelt kérdés

Linkelnétek nekem hogy milyen alkat tesztik nektek?:)

Az baj ha nekem széles a csípőm és én szeretem?

[link]

Mindenhonnan azt kapjuk mi széles csípőjü lányok hogy "nagy seggű"

meg

"széles a csípője MÉGIS mennyi férfinek tetszik"

Olyan mintha valami külön állatfaj lennénk vagy nem tudom :DD

Ti hogy álltok az ilyen alakkal?

Kinek tetszik?

2012. nov. 13. 15:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha te vagy a képen, akkor jó alakod van:) Asszem, hogy nevezhetem magam szakértőnek:))))
2012. nov. 13. 15:26
 12/20 anonim ***** válasza:

8-as!

Amit belinkeltél, az teljesen átlagos csípő. Egyáltalán nem széles.

2012. nov. 13. 15:27
 13/20 A kérdező kommentje:

szakértőneek??

:)

2012. nov. 13. 15:28
 14/20 A kérdező kommentje:

Szerintem nem átlagos.

Nem azért mondom mert nekem az van,hanem komolyan nem mindenkinek ilyen.

Általában persze minden nőnek nőies mert ugye nők,csak nem széles.

2012. nov. 13. 15:36
 15/20 anonim ***** válasza:

Igazi homokóra alak, nincs ezzel baj és még tetszik is.

Aki azt mondja, hogy nagy segged, az nem látott még ilyet közelebbről, mert köszönő viszonyban sincs a széles csípő a hájas seggel! Két különböző dolog a kettő!

Persze a fokhagyma valagúak irigykedhetnek.

2012. nov. 13. 15:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Most neked olyan van, mint a 8-as által belinkelt vagy olyan, mint amilyet TE linkeltél a nyitóposztban?

Mert a kettő NEM ugyanaz.

A kérdésben lévő linken lévő nőnek (ez te vagy, nem?) nincs keskeny válla, a csípője mégis nagyobb a vállvonalánál.

Ez a széles csípő.

Míg a nyolcasban is egy szintén átlag vállú nő van, de a csípője nincs kintebb a válla vonalánál.

2012. nov. 13. 15:43
 17/20 A kérdező kommentje:

De

Sokkal vékonyabb a vállam csak ebben a pucsliban úgy van belevarva a váll részbe a egy bélés.

Meg tök vastag alapból.

2012. nov. 13. 15:54
 18/20 anonim ***** válasza:

Akkor végképp nem hasonlítasz a 8-as hozzászólásban lévő képre!

Neki átlag csípője van.

Neked széles.

Neki homokóra alkata.

Neked körte.

2012. nov. 13. 16:13
 19/20 anonim ***** válasza:
16 -os! A 8asban amit linkeltem, szerintem ennek a lánynak igen is széles a csípője. Nem a legaránytalanabb fajta, de ez is széles csípő. Csak te a váll vonal arányokat is hozzáérted, jól teszed, de rengeteg olyan nő van, akinek meg fiú teste van ilyen értelemben, tehát a vála szélesebb, és a csípő vonalban totál egysíkú az egész nő. Én meg ehhez mértem jelen esetben. A kérdéshez pedig megy a linkelt kép úgy általánosságban mint válasz, ez a féle "optimális széles csípő tetszik nagyon. Persze ha feltűnően nagy a torzulat a testen, az már az összkép rovására mehet, de igazán nőben ha szép egyébként az sem zavaró. Pl. ilyen feltűnő torzulat jónéhány nőnél, ha a karjai full vékonyak, de a combjai meg jó vastagok, az is elég érdekesen néz ki, mégsem mondanám /nő kategoriában/ rossznak. Igazán egy nő -arányaiban mások az elvárások mint a férfi test arányaiban. Csak akkor kellene kissé feszélyeztetve éreznie magát,ha fittness body versenyen szeretne indulni, ott azért kő keményen figyelik az arányokat.
2012. nov. 13. 19:28
 20/20 anonim válasza:
2015. dec. 25. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!