Hogy lehet ilyen karkötőt csinálni? Vagy hol lehet venni? És hogy hívják? Sürgős!
Figyelt kérdés
AMI DÓRA KEZÉN VAN! BOCSI, NEM TALÁLTAM TÖBB KÉPET!!!
Köszönöm, Péter.
2009. aug. 13. 13:38
1/12 anonim válasza:
ja az az X féleség alakú?
egyszerű veszel 2 karkötőt ami hajlékony, és egymásba kel fűzni.
pontosan énse tom hogy de bnőm mutatta egyszer
3/12 A kérdező kommentje:
És hol veszek? (:
Amúgy nem szeretnék vastagat...
2009. aug. 13. 13:44
4/12 anonim válasza:
Én tudod hogyan szoktam :D Veszek olyan madzagot, vagy nem is tudom minek hívjamot :D És azt a kezemre kötöm, úgy ahogy a képen van. Ez a "madzag" olyan mint... nem is tudom... talán mint a bőr :S Szögletes és kerek formában is árulják, több színben. Nekem barna van, az mindenhez jó.
5/12 anonim válasza:
miért akar mostanában mindenki ilyet? ez két gumi egymásba fűzve, és ennyi.
6/12 anonim válasza:
nálunk az osztályba mindenki ilyet hord nekem is van igaz már nem sokszor hordom. akitől kaptuk azt mondta hogy valamilyen motorba tömítésként használták ilyet nem tudsz csinálni de hasonlít a scooby doo féle madzaghoz amit írószer kreatív boltokban lehet kapni azt összecsomózod, gaz nem lesz olyan szép de ha ilyen sürgős akkor átmenetként megfelelhet.
7/12 anonim válasza:
na.még mindig az utolsó vagyok
találtam eg ylinket bocsi de neincs időm elolvasni
elég húzós az áraxD
8/12 A kérdező kommentje:
1000 kösz :D
2009. aug. 18. 19:31
9/12 anonim válasza:
amúgy mire kell?(ha nem titok)
:)
egyébként télleg tök jól néz ki!
10/12 A kérdező kommentje:
azért kell, hogy hordjam xD
és mert jól néz ki
de ezt nem inkább punker/rocker csajok hordják? :|
köszi
2009. szept. 23. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!