22/37 anonim válasza:
Hát... vagy a kamera torzított be, vagy nagyon torz feje van...
A másik képből se derül ki, mert gondosan hiányzik a fél feje... ez mondjuk általában előnyös annak, aki nem éppen szép. xD
23/37 anonim válasza:
Hű kislány, ha anyád ezt látná... Büszke lenne az egy csepp agyhalott ivadékára. Az első kép egy elb@szott bohóc, a második egy szintén elb@szott kacsa.
24/37 anonim válasza:
2. Kepen a csocsod meg van photoshoppolva...
Na mind1 is, tulkeppen,csakhogy az a gond,h ez a mellosszenyomas,idiota nezes,szoval ezek elrontanak.
Szerinrem te amugy szep vagy,csak elrontod magad. Az elso kepen,ha inkabb efy visszafogottabb felsot viselnel,kevesebb sminkkel es mondjuk nem egyes testreszeden lenne a hangsuly. Probald ki. Igy csak konnyen kaphatonak tunsz.
25/37 anonim válasza:
szerintem is az a baj, hogy elrontod a magad. Miért kell idősebbnek sminkelni magad mint ami vagy? 30 éves fejjel nincs rajtam soha ennyi vakolat. Nem is értem ti tinilányok miért tartjátok szépnek ezeket a hülye vicsorgós csücsörgős flegmán nézős fotókat. látod a többi (gondolom) férfi válaszolónak sem tetszik. Nem látszik milyen vagy valójában. Rakj fel egy olyan képet amin nincs rajtad ennyi smink, az egész arcod benne van, egyenesen belenézel a kamerába(nem tükörből!!) és mosolyogsz! abból talán kideríthetnél valami értelmeset. Az mondjuk meglepő nekem is, hogy ennyi embernek nem tetszik a push up:))
26/37 anonim válasza:
majd a napiszar.hu-n eldöntik hoyg szép vagy sem
27/37 anonim válasza:
Kislány,csak egy jó tanács.Ha akarod megfogadod,ha akarod nem.
Ne rakj fel magadról ennyi képet a netre,mert csúnyán visszaélhetnek vele.
29/37 anonim válasza:
A nyominger fintorok és pózolás ultragáz, természetes viselkedéssel és stílussal viszont lehetnél szép, az adottságaid megvannak hozzá, változtatni fejben kell.
30/37 anonim válasza:
mik ezek a pofavágások? ez a vicsor meg fintorgás? amúgy egyáltalán nem vagy szép, hiába pakolod ki a csecsed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!