Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az, amitol fenyes lesz...

Mi az, amitol fenyes lesz sokaig a kormod es eltunteti a koromlakk utan maradt sargasagot?

Figyelt kérdés
Egy no elkapott es bemutatott egy termeket. Ugy nezett ki, mint egy tegtest alaku koromreszelo. Nehanyszor vegig huzta a kormomon es rakent valami olajat es emiatt nagyon szep lett az a kormom, amelyikkel csinalta, meg aceton utan is. Valaki tudja, ez mi es hogy nalunk hol lehet kapni? Nekem nagyon kene, mert a koromlakk lemoso tonkre teszi a kormeimet.
2009. aug. 12. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Az király, nekünk is van! :)

Pl. megkérdezheted ott, ahol a bemutató volt. Valószínüleg a bolt ott van a közelben.

De pl. a Westendben lehet a földszinten a Librivel szemben kapni. Legalábbis lehetett régebben, most nem biztos.

2009. aug. 12. 21:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt hittem, az ekezet nelkuli billentyuzet egyertelmuve teszi, hogy kulfoldon vagyok epp es itt ert ez a sorsdonto fordulat. Amugy koszi a valaszt
2009. aug. 12. 21:49
 3/6 A kérdező kommentje:
es nem volt ra penzem, csakhogy teljes legyen a tortenet...
2009. aug. 12. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
én nemtudom mire gondolsz sajnos, de nekem a körmeim egy alapos polírozás után (durvább felszínűtől haladok az egyre simábbig) fényesebbek mint bármelyik körömlakk után. ja és leszedi az elszíneződést teljes mértékben.
2009. aug. 13. 01:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Drogériákban is lehet kapni ! Én Rossmannban vettem (tuudom külföldön vagy :D) nem olyan kocka alakú, inkább körömrezselő formájú csak vastagabb, 4 lépéses. Párom angliában Pool-ban a plázában vett ilyet anyukájának, kirakodóvásáros arab bácsitól...szóval akárhol lehet:D
2009. aug. 13. 18:40
 6/6 A kérdező kommentje:
oke kosz, angliaban ok pont, szoval jo hogy irod a poolt. Olyan draga volt, hogy azt gondoltam ez vmi extras, a rossmannban en eddig mindig csak reszeloket lattam, de majd megnezem koszonom az osszes valaszt
2009. aug. 15. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!