1/12 mmano88 válasza:
Aranyosnak tűntök. :) Egyikőtök sincs agyonsminkelve, semmi erőltetett csücsörítés, viszont megnyerő mosoly...jóóó! :)
2/12 anonim válasza:
Csak ebből az egy szemszögből nehéz egyértelműen eldönteni mit gondoljunk. Esetleg még egy-két hasonló természetes képpel.
3/12 anonim válasza:
Jaj, hát szeretnék én így kinézni, mint ez a barna hajú lány...... :S
Aranyosak, helyesek vagytok.
4/12 anonim válasza:
a sok műnő miatt a természetességet hajlamosak vagytok összetéveszteni az igénytelenséggel. átlagon aluliak vagytok,kicsit többet is kitudnátok magatokból hozni. a hajatok nekem nagyon durva, abszolút előnytelen.a baloldali lánynak durván ki van szedve a szemöldöke. (viszont gyönyörű az orra) a jobboldali lány ruházatából ami látszik az sem túl előnyös.
5/12 anonim válasza:
a sötétebb hajúból még lehet valami, a másik gáz.
6/12 anonim válasza:
Nekem szimpatikusak vagytok. Természetes, helyes fiatal lányok.
De miért ilyen karikás a szemetek? :)
25/N
7/12 anonim válasza:
A jobboldali szimpatikus, a másiknak a műmosolya nagyon nem jön be.
8/12 anonim válasza:
nekem szimpatikusak vagytok, végre nem tucat, csücsörítő, agyonkent tinik. a jobb oldali lány tetszik is:)
9/12 anonim válasza:
Legalább ti nemcsak egy estére valóak vagytok.
10/12 anonim válasza:
Szerintem rondák vagytok, csak ezen az oldalon folyton a természetességgel jönnek. Ti inkább igénytelenek vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!