Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor sminkeled magad és...

Mikor sminkeled magad és hogyan? Mi számít sok sminknek? Nem ártalmas? Korod?

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 18:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha valahová megyek, akkor mindig ki vagyok sminkelve. Használok mattító smink alapot mert elég zsíros a bőröm, alapozót mert pattanásos is, korrektor, púder, pirosító, a felső szempilla tőhöz szemhélytus, szempillaspirál, szemöldökceruza és labello. Régen az alsó szempillatöveket kihúztam szemceruzával, de arról már leszoktam, mert soknak érztem. Most is próbálok valamit elhagyni, hogy kevesebb smink legyen rajtam. 19/L
2012. nov. 6. 11:49
 12/14 anonim ***** válasza:
41%
Ha megyek valahova, ami nem a közeli kisbolt, akkor sminkelek. Alapozó, korrektor, púder, szemhéjpúder, spirál, rúzs vagy szájfény. Kb. 13 éves korom óta sminkelem magam, szóval nem tudom, milyen lenne a bőröm, ha nem sminkelnék. De ha mondjuk pár napig itthon vagyok, és nem sminkelek, akkor sem látok semmi változást, nem fényesebb, nem tisztább. Szóval nem hinném, hogy rosszat tesz neki. A sok smink meg az, ami nagyon harsány. 16l
2012. nov. 6. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha otthon vagyok, vagy csak a boltba szaladok le, végképp nem festem ki magam.

Suliba, barátomhoz, buliba szoktam sminkelni, de csak enyhén.(Szempillaspirál, színezett hidratáló, korrektor, színtelen ajakápoló, néha púder.)

Nem árt, mivel csak néha púderezek, és csak natúr púdert használok.

18/L

2012. nov. 6. 18:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Majdnem mindennap sminkelek, munkába mindig, ha hétvégén megyünk valamerre akkor is, bár általában hétvégén szoktam pihenőnapot adni a bőrömnek :)

Munkába: szemhéjbázis (Art Deco), szemhéjpúder (egyszínű, világos Body Shop árnyalatok), tus (vékony vonal), szempillaspirál), korrektor az enyhébb bőrhibákra.

Buliba: ugyanaz, mint a fenti, annyi különbséggel, hogy felsőm színéhez passzoló sötétebb szemhéjpúder, és vastagabb tusvonal.

Igyekszem márkás cuccokat használni.

24N

2012. nov. 15. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!