1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) akkor egyelőre a válasz: nekem ezek alapján nem igazán :)
2012. nov. 5. 09:53
4/9 anonim válasza:
Ez olyan dolog mintha azt kérdeznéd hogy a magyar lányok szépek-e? Van szép is meg csúnya is meg átlagos is... ugyanígy van ez Norvégiában is. Csak ott másabb típusok vannak, sok szőke, kék szemű.
5/9 anonim válasza:
Általánosságban szépek a skandináv csajok. Norvégokkal ugyan személyesen még nem találkoztam, de dánokkal már igen, ők gyönyörűek voltak. Biztos szépek a norvégok is.
Mondjuk ő: [link]
6/9 A kérdező kommentje:
Hú, ő tényleg nagyon szép. Tetszik :)
2012. nov. 6. 10:51
7/9 anonim válasza:
Nekem nem nagyon tetszenek, mert sok a szöke közöttük. F.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
8. válaszoló ezeket a lányokat én is ismerem (látásból nyilván) és imádom a blogjaikat. Sok ilyen lány van Norvégiában, és olyan is, amit az első válaszoló linkelt. De szerintem összességében szépek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!