Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemöldökszedés? Többi lent!

Szemöldökszedés? Többi lent!

Figyelt kérdés
Mit gondoltok otthon/házilag, hogy tudnám a szemöldökömet egy egyszerű módszerrel kiszedni? Ugyanis kozmetikushoz az anyukám nem akar elengedni, meg megfinanszírozni se nagyon lenne kedve! :)
2012. nov. 4. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szemöldökcsipesszel? ha úgy nem tudod szabályosan kiszedni, én úgy szoktam, hogy pl elöl leragasztom celluxszal azt a részt, amit nem kell kiszedni, és csak ami kívül van, azt szedem ki.
2012. nov. 4. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
pedig érdemes elöször kozemtikussal kiszedetni és utána te csak kiszeded ami épp nő, a legtöbb laikus túl szedi és nem tudja milyen formájút hogy kell szedni. Hozzám kb hetente jönnek ilyennel hogy elrontották otthon javitsam ki és hogy mit lehet tenni. 500 Ft körül van egy szedés, nem a világ. vidéken akár olcsobban is. Mondd meg anyudnak hogy nem akarsz sokat szedetnio csak épp hogy és ha magadnak elrontod az sokkal rossabb lesz és menjen el veled nyugodtan. Mondd meg hogy ha nem engedi akkor kiszeded magadnak és nagy az esélye hogy el is rontod.
2012. nov. 4. 20:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 4. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Magadnak semmiképp ne szedd ki mert tuti hogy elrontod. Menj kozmetikushoz, nem drága.
2012. nov. 4. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem sajna hosszú szálú de ritkás szemöldököm van, szal máshol van a vége mint a töve így nem látom át rendesen, a szélénél megfogom és van h mégis a közepéből tépődik ki, ez van, pedig szeretném ha sűrűbb és rövidebb szálú lenne, dúsabb, akár borotválni vagy gyantázni is lehetne akkor :)
2012. nov. 5. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:
SZemöldökcsipesszel. Én magamnak szedem, sose rontottam még el... Nem is mernék kozmetikushoz menni vele, mert félek, hogy elrontaná:D
2012. nov. 7. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!