Pasik szerintetek fogynom kéne vagy ez még jó így?
ilyen alakom van, van a csípőmön egy kis oldalháj, viszont ha fogynék a melleim is fogynának
olyan 20-30 év közöttiek véleményére vagyok inkább kíváncsi
Azt, hogy 'zsír valami', azt szokták arra is mondani, hogy nagyon jó. Lehet arra gondolt, csak elszúrta kicsit.
Nem kell fogyni, ezt kell megőrizni.
Én is lány vagyok, és nekem is pont ilyen alakom van :) Én úgy nagyjából meg vagyok vele elégedve, de képen viszont a tiéd nagyon jó :) Magammal szemben elég kritikus vagyok.
Ne fogyj semmit szerintem se :)
Lacika, nem tudom, miből gondolod, ha derékra edz, akkor vékonyabb lesz ott...
De nem is vastag a dereka, csak a csípője keskeny, nem olyan ívelt, azzal meg nem nagyon lehet mit csinálni.
(Cameron Diaz, Cathrine Zeta-Jones is ilyen pl...)
hány éves vagy?
szerintem több mint jó az alakod, nagyon szexi ez a felső és cukik a cipőid is :D
ezen felül gyengének se tűnsz, azt mondanám h talán még a fiúkkal verekedni is szoktál :D
úszok mindennap, szóval ennél keskenyebb nem tud lenni a derekam csak ha fogyok.
a csípőmből lehetne talán lefaragni mert mióta mozgok nagyon jó az étvágyam és van rajta párnácsak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!