Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik szerintetek fogynom...

Pasik szerintetek fogynom kéne vagy ez még jó így?

Figyelt kérdés

[link]

ilyen alakom van, van a csípőmön egy kis oldalháj, viszont ha fogynék a melleim is fogynának

olyan 20-30 év közöttiek véleményére vagyok inkább kíváncsi

2012. nov. 4. 15:32
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Azt, hogy 'zsír valami', azt szokták arra is mondani, hogy nagyon jó. Lehet arra gondolt, csak elszúrta kicsit.

Nem kell fogyni, ezt kell megőrizni.

2012. nov. 4. 16:01
 12/34 anonim ***** válasza:

Én is lány vagyok, és nekem is pont ilyen alakom van :) Én úgy nagyjából meg vagyok vele elégedve, de képen viszont a tiéd nagyon jó :) Magammal szemben elég kritikus vagyok.

Ne fogyj semmit szerintem se :)

2012. nov. 4. 16:03
 13/34 anonim ***** válasza:
ez így már nagyon jó!
2012. nov. 4. 16:38
 14/34 anonim ***** válasza:
Nagyon jó az alakod, de a melled az...hát ahogy látom a fele szivacs. Ez elég gáz, és ezzel nem megbántani akarlak. Nézz a képre, szerintem te is meglátod amit én. Ilyen melltartót ne hordj, nagyon természetellenes és csúnya. És ahogy látom enélkül is van épp elég melled, semmi szükség arra hogy felnyomd a nyakadig.
2012. nov. 4. 16:40
 15/34 anonim ***** válasza:
arcodról küldesz képet priviben? *.*
2012. nov. 4. 17:54
 16/34 laci911 ***** válasza:
Kb 5kgt, kellene derekadat jobban meg edzeni fitnes pl aerobic akkor màr elmodhatod ,fehérjét és valami krém biztos nem fogja hagyni ,hogy logjanak a mellid .....
2012. nov. 4. 18:34
 17/34 A kérdező kommentje:
nem lógnak a melleim melltartó nélkül sem :D
2012. nov. 4. 20:15
 18/34 anonim ***** válasza:

Lacika, nem tudom, miből gondolod, ha derékra edz, akkor vékonyabb lesz ott...

De nem is vastag a dereka, csak a csípője keskeny, nem olyan ívelt, azzal meg nem nagyon lehet mit csinálni.

(Cameron Diaz, Cathrine Zeta-Jones is ilyen pl...)

2012. nov. 4. 20:24
 19/34 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

szerintem több mint jó az alakod, nagyon szexi ez a felső és cukik a cipőid is :D

ezen felül gyengének se tűnsz, azt mondanám h talán még a fiúkkal verekedni is szoktál :D

2012. nov. 4. 20:31
 20/34 A kérdező kommentje:

úszok mindennap, szóval ennél keskenyebb nem tud lenni a derekam csak ha fogyok.

a csípőmből lehetne talán lefaragni mert mióta mozgok nagyon jó az étvágyam és van rajta párnácsak :)

2012. nov. 4. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!