Nem vagyok párhuzamos. Az baj?
Figyelt kérdés
az egyik mellem nagyobb mint a másik,és az egyik szemem is
de nem párhuzamosan,ez baj?
ja és az egyik szemem vörös (a kisebbik), a másik meg sárga(a nagyobbik).
2012. nov. 3. 21:06
11/21 anonim válasza:
én is aszimmetrikus vagyok, mint te, csak a szemem színe egyforma
ezen egyébként színe kontaktlencsével lehet segíteni
ha nem párhuzamos a szemed vagy a melled, azt azt jelenti, hogy az egyik jóval lejjebb van mint pl. Quasimodonak (azt nem hiszem, hogy ilyen lennél)
Nem vagyok szimmetrikus. Így jó a kérdés.
12/21 A kérdező kommentje:
mielőtt bárki zt hinné a szemem nem kontaklencsés...
2012. nov. 3. 22:32
13/21 anonim válasza:
Szerintem senki nem hisz semmit, mert genetikailag lehetetlen vagy.
14/21 anonim válasza:
Vörös színű szemed van? Jaaaa... vámpír vagy.
15/21 anonim válasza:
Hogyan lehet valakinek vörös és sárga szeme ? Nem küldenél egy képek csak a szemeidről, hogy legalább vizuális behatásunk legyen a dologba ? :)
16/21 A kérdező kommentje:
kipróbáltam a színes kontaklencsét mert zavart a színbei eltérés és begyulladt a szemem ugyhogy most nem tudok képet de ha a gyulladás(duzzanat) elmúlik akkor majd igen(teszek képet..
2012. nov. 4. 20:13
17/21 anonim válasza:
a mellnél valóban az a helyzet ,hogy az egyik picit nagyobb mint a másik. a szemeid .. hm szerintem nem para ,legalább olyan egyedi !:):D
18/21 A kérdező kommentje:
Én is azzal nyugtatom magam, hogy egyedi vagyok
2012. nov. 4. 20:44
19/21 anonim válasza:
De lehetséges. Egyik ismerőmnek a kisfiának az egyik szeme zöld a másik barna. 5 éves :)
20/21 anonim válasza:
ezt nem párhuzamosnak mondják, hanem szimmetrikusnak, amúgy nem baj, ettől leszel olyan természetes és nem mű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!